UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi
Arama   
MENÜ
ANASAYFARESİM GALERİSİVİDEOLARBASIN & MEDYAHABERLERFORUMDOWNLOADZİYARETÇİ DEFTERİİLETİŞİMŞİFRE YOLLAAramaDavet EtAnı DefteriResim GönderHaber Ekle
Rasgele Fotoğraf
DUYURULAR
TÜM DUYURULAR BU PANODAN DUYURULACAKTIR

HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 9-11 ARASI 93.3 RADYO K FREKANSINDA UFUK'UN GÖNÜL KÖŞKÜNDE BULUŞALIM.

Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Eylül bebek hoşgeldin..
Gönül Köşkünün Yıllı...
Güne Zinde Başlamak ...
GÜNAYDINLAR.
merhabanın anlamı
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
GÜNLÜK YOKLAMA [428]
Hikayeyi geliştir... [109]
GÜNAYDINLAR. [108]
Gönül Köşkünün Yı... [104]
GÖNÜL KÖŞKÜ [58]
En Son İnceleme
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
Rastgele Video
Rastgele Video
ZİRVEDEKİLER
1- CENGİZ SELİMOĞLU
BİR OF ÇEKSEM

2- VOLKAN KONAK
MİMOZA ÇİÇEĞİM

3- DAVUT GÜLOĞLU
KOPALIM BARİ

4- HASAN YILMAZ
ÇAK

5- GÜLSEREN GÜL
BEYAZ MENDİL

6- YAVUZ KESEPARA
KAPKAÇ

7- HÜLYA POLAT
NERDEN GÖRDÜM

8- YASEMİN YILDIZ
YILDIZLARA SORDUM

9- RECEBİM
YOK ETTİLER

10-BİZİM GÖNÜL
ZAMAN ÖYLE BİR ZAMAN

İstatistik Durumu
Çevrimiçi Misafirler: 2
Çevrimiçi Üyeler:
ÇEvrimiçi Üye Yok

Kayitli Üyeler: 594
En Yeni Üyemiz: derya37

Bugunkü Ziyaret: 579
Online Üye Sayisi: 2
Max. Online Rekor: 33
Max. Günlük Rekor: 1116
Dünkü Ziyaret: 316
Aylık Ziyaret: 1727
Tüm Kullanicilar: 166111

Son 24 Saat Analiz:

En Çok Mesaj
VATAN37 904
yabangulum 632
GLBHR 561
Birsen 289
34SRD81 261
AYISIGI 236
metamorfoz 229
baskan 143
kestane sekeri 138
HZN 137
toprak37 129
findikkurdu 99
serife 82
UFUK ACAR 76
ebru 74
35ali61 64
salih37 38
Dj_yusuf 37
kardelen 33
ayse 33
Başlığı Görüntüle
UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi | FAN CLUB ÜYELERİ | TANIŞIN
Sayfa 1 - 6 1 2 3 4 > >>
Yazar Hikayeyi geliştirmeye varmısınız ?
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Nereden: İSTANBUL/ÇAMLICA
Katılım Tarihi: 03.10.07
Mesaj Tarihi 28-06-2010 10:27
Radyo K nın c.tesi gece fanatiklerinden Mardin'li Hasan için sevgili Acar onun için hikaye yazacağı sözünü vermişti.. Bankacılık yapan Hasan için bizde bir hikaye canlandırmaya varmısınız??

Mutluluğun yolu sevmekten geçer.Ben seviyorum ya sen ?
Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Hikayeyi geliştirmeye varmısınız ?
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 28-06-2010 10:32
Hasan Mardin de doğduktan sonra hayatını devam ettirebilmek için İstanbul a yerleşmiştir. Bir bankaya işe girerek hayatını sürdürmeye çalışıyordu. Mutluydu bir işi vardı ve sağlığıda iyiydi.. Kendi halinde şiirler yazıyor.. Gurbet elinde yaşayıp gidiyordu lakin . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 18.08.09
Mesaj Tarihi 28-06-2010 10:39
Hasan 30 yaşlarında bir beyefendi idi. Bu zamana kadar ailesinin bütçesine katkıda bulunmak haricinde bişey düşünmemişti Hasan. Hasan kendi halinde,mütevazi,namuslu,iyi aile eğitimi almış,kendini her konuda yetiştirmiş ve halen de kişiliğini geliştirmeye devam ediyordu. Hasan kendi halinde amatörce şiirler yazıyordu.Hep şiirlerindeki güzel bayanın bir gün karşısına çıkmasını umud ediyor ve onu düşünerek şiirlerini devam ettiriyordu...
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 28-06-2010 10:47
... Bir gün bankaya gelen bir müşterinin kızını görünce o an saçları papatya gibi sarı gözleri deniz gibi mavi kıza gönlünü kaptırmıştı. Araştırıp sorduğunda zengin bir ailenin kızı olduğunu ve her ay annesine refakatçı olarak bankaya geldiğini öğrendi. Hasan artık ayın geçmesini bekliyordu, çoğu geceler bu kız rüyalarına giriyordu. Bankada çok güvendiği bir arkadaşına konuyu açtığında, bu ailenin Etiler'de bir fabrikatörün kızı olduğunu, babasının ölümünden sonra fabrikanın işlerini takip etmektedir. Bu kızda bir erkeği sevmiş, sevdiği aldattıktan sonra kalbini sevgiye kapatmış . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 28-06-2010 11:07
Halbu ki Hasan bu zamana kadar hiç aşık olmamıştı.Kıza aşık olmaya başlamış fakat kıza nasıl yaklaşacığını bilmiyordu.Şaşkın bir hali vardı Hasan'ın.Hasan kızı her gördüğünde heyecandan ne yapacağını şaşırırdı. O güzel bayan her geldiğinde onunla konuşabilmek,onun sesindeki o sıcaklığı hissedebilmek için hep fırsat kollar olmuştu Hasan.Belki de güzel bayan da artık Hasan'ın ona ilgisini farketmeye başlamıştı.Hasan ona çevresindeki erkeklerden çok daha farklı geliyordu,en azından Hasan'ın gözlerine baktığında,ona güvenebileceğini hissediyordu....
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 28-06-2010 11:40
... Hasan'ın da ilk deneyimi olduğu için güvercin gibi ürkekti, bir gün bankaya geldiklerinde sıra numarası Hasan da yanmıştı. Düğmeye bastığında karşısında sarı saçlı mavi gözlü kızı gördüğünde bir an kanı çekildi, dili tutuldu, neyseki çabuk kendini toparladı...Merhaba annemin cüzdanını işletip üzerine ... $ ekleyecektim..
Kızında mavi gözleri güneş gibi parlıyordu, Hasan defteri eline aldığında rakamları gördüğünde yüreğinde bir burukluk hissetti.. Bu kadar serveti olan birisi Hasan'ın sevgilisi olabilirmiydi . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 28-06-2010 13:32
... O an "neden olmasın" diye geçirdiyse de aklından, doğanın vazgeçilmez mutlak kanunlarını Hasan da biliyordu.Hasan'ın yaşadıkları,duyguları;zengin kız ve fakir oğlan misali siyah beyaz film gibiydi.Hasan herşeye rağmen sevgisini içinde yaşatmaya,bundan kimseciklere söz etmemeye karar vermişti,bunu bir Allah bir de kendisi bilecekti.Çünkü Hasan ilk kez hissettiği duyguların hiçe sayılmasından korkuyordu,duygularına karşılık alamamaktan korkuyordu,sevdiğinin ellerini tutamasa da ona olan aşkını itiraf edemese de onu kaybetmekten çok korkuyordu.Onu bir daha görememekten,mavi gözlerinin içindeki ışıltıyı görememekten korkuyordu. Hemde çok korkuyordu.Bunun için Hasan kimsenin bilmediği ve hissedemediği dugularını,sol yanında tek başına yaşamaya karar verdi...
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 28-06-2010 16:49
... Bir gün ailesinden gelen bir mektup Hasan ın hayallerini darma dağın etmişti. Mektup Mardin'den geliyordu ailesi Hasan'a bir kız bulmuş onunla evlenmesi için Mardin'e gelmesini istiyorlardı.Hasan ya büyüklerini kırmayıp Mardin'e gidecekti yada solyanında sakladığı sevdiği kıza sahip olacağı günü bekleyecekti . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 28-06-2010 17:17
...Çok zor durumda kaldığını biliyordu Hasan,bu onun için zor bir karardı.Bir tarafta onca yıl kahrını çeken ve bir kez bile dediklerini iki etmediği ailesi,diğer tarafta sevgisinden bile haberi olmayan mavi gözlü peri kızı vardı. Hasan ne yapacağını bilmez bir duruma geldi.Artık peri kızını karşısına alıp hislerini açık açık anlatıp onun düşüncelerini öğrenmeliydi.Çünkü alacağı kararda bu çok önemliydi.Hayatında ya peri kızı mavi gözlü dilberi olacaktı ya da ailesinin istediği memleket kokulu köylü kızı olacaktı....
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 28-06-2010 17:27
... Bir gün gönül verdiği sarı saçlı mavi gözlü kız ile annesi tekrar bankaya gelmişlerdi, Hasan öğle tatili nedeniyle tek nöbetçi vezneydi. Numara yandı dünya güzeli kız vezneye gelerek yüklü bir miktar para çekeceğini söyledi. Hasan inşallah hayırlı bir iş için kullanıyorsunuz diye espri yaparak kıza laf atmak istedi. Kız ise evet çok hayırlı bir iş evleniyorum düğün hazırlıkları için kullanacağını söylediğinde Bankanın duvarları Hasan ın üzerine yıkıldı.Gözleri karardı rengi sarardı. Güzel kız iyimisiniz diye sorduğunda . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 29-06-2010 09:50
. . . Şey sanırım sıcaktan tansiyonum düştü düzelirim dedi Hasan, isterseniz çantamda suyum var verebilirim dedi sarı saçlı mavi gözlü kız, çantasından verdiği sudan bir yudum içti Hasan biraz kendine gelmişti, bu arada genç kız şaka yaptım annem yeni ev alacak onun için çektik parayı, hem bende evlenecek göz varmı diyede espri yapmayıda ihmal etmemişti.Hasan bir anda kalbi tekrar pır pır atmaya başlamıştı.
Hasan istenilen tutarı güzel kıza verirken yüzünde sıcak bir gülümsemeyle beraber kafasında yanıtlayamadığı sorular vardı, lakin kalbi kafasındaki soruları inat bu kızı bırakma diyordu . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 29-06-2010 10:20
... Vakit artık öğleye geliyordu.Normalde öğle yemeğine arkadaşlarıyla giden Hasan,bu kez peri kızıyla gitmek istiyordu fakat onu nasıl yemeğe davet edeceğini bilemiyordu. Sonunda tüm cesaretini toparlayarak
- Bugün çok güzel bir hava var,eğer sizde müsaitseniz öğle yemeğini dışarıda beraber yiyebilir miyiz? diye sordu peri kızına.
Peri kızı hafif tebessüm ederek,artık aylardır tanıdığı bankacıyı kırmayıp yemek teklifini kabul etti. Hasan'ın peri kızını götüreceği yer çok sosyete bir yer değildi,aslında bir yandan sevdiğiyle beraber olacağı için mutluydu diğer yandan da kızı hüsrana düşürmekten korkuyordu.Sonuçta o zengin bir peri kızıydı.
Neyse artık bankadan çıkma vakti gelmişti.Hasan çalıştığı banka şubesinin kendine tahsis ettiği aracın ön kapısını açarak peri kızına bir jest yaptı. Artık yemeklerini yemek üzere yola koyuldular. Yolda giderken Hasan biraz da olsa kendisinden,memleketteki ailesinden,İst.'a gelişinden vs. bahsetmeye başladı,bunları anlatırken, peri kızını sıkacağı düşüncesiyle çekimser de kalıyordu.Arada göz kaçamağı yaparak peri kızına bakıyor ve peri kızının Hasan'ın anlattıklarını sıkılmadan dinlediğini görmesiyle Hasan'ın mutluluğu bir kez daha artıyordu.Hasan da peri kızını tanımayı çok istiyordu.Ama onu yemeğe saklıyordu...
Yemek yenilecek yer sahil kenarında küçük bir restauranttı. Hasan peri kızının burayı beğenmeyeceğini düşünsede peri kızı burayı çok beğenmişti.Hemen denize yakın bir masaya oturdular,gelen garsona siparişlerini verdiler ve konuşmalarına kaldıkları yerden devam ettiler.Artık konuşma sırası peri kızındaydı.Hasan peri kızının ağzından çıkacakları sabırsızlıkla bekliyordu.Belki bu bekleyiş Hasan'ın mutluluğuna mutluluk katacaktı....
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 29-06-2010 10:39
. . . Çok güzel bir mekanmış burası huzur veriyor ruhuma dedi güzel kız, Hasan çok komik ama adınız nedir diye sordu; güzel kız Yasemin diye cevap verdi. Adınızda gözleriniz gibi çok güzel dedi Hasan, Yaseminin ruhunu okşamıştı bu cümleler.
Yasemine nereli olduğunu sorduğunda aslen Erzincan'lı olduğunu büyük depremde ailesini kaybettiğini çok küçük olduğu için çocuğu olmayan bir ailenin onu sahiplendiğini, okutup büyüttüğünü daha sonra üvey babasının vefat ettiğini, annesinin ise yaşının ilerlemesi nedeniyle işleri takip edemediğini bu yüzden kendisinin takip ettiğini ve . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 29-06-2010 11:04
. . . Babasının vefat etmeden önce tüm varlığını Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışladığını bu yüzden annesinin Yaseminin üzerine bir daire almak için bankadan parayı çektiğini, annesine bir şey olduktan sonra hiç akrabası olmadığı için yalnız kalmaktan korktuğunu, aslında bunca servetin içinde bir dairesinden başka hiçbir şeyinin olmadığını, annesininde bunu bildiği için Yasemin'in sağlığında sevdiği birisiyle hayatını sürdürmesini istediğini söyledi.
O sırada Hasan'ın cep telefonu çalıyordu, arayan Mardin'den annesiydi . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 29-06-2010 15:25
... Hasan Yasemin'den özür dileyerek telefonuna cevap verdi.Annesiyle yaptığı konuşmanın sonunda annesi Hasan'a daha önce de açmış olduğu konunun akıbetini sordu.Hasan Yasemin'in yanında nasıl cevap vereceğini bilemedi ve müsade isteyerek masadan biraz uzağa gitti. Hasan annesinden biraz daha zaman istedi.İstanbul'da netleştirmesi gereken bir konunun olduğunu ve bunun kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı.Annesi Hasan'ın bu kadar önemli dediği konuyu çok merak etmişti ama oğlunun üzerine de fazla gitmek istememişti. "Peki evladım,senden haber bekliyoruz"diyerek,telefonu kapadılar.
Hasan masaya döndüğünde Yasemin çayını yudumluyordu,Hasan da Yasemin'in karşısındaki yerini aldı.
-Kusura bakmayın,arayan annemdi dedi
Yasemin de Hasan'a gülümseyerek "önemli değil" dedi.
Artık Hasan'ın annesine de dediği gibi kafasında tasarladığı bazı konuları netleştirmesi gerekiyordu.Çayından bir yudum aldı,sandalyesine yaslandı,derin bir nefes alarak artık konuya giriş yapmaya hazır olduğunu hissetti.
Hasan çok heyecanlıydı,Yasemin'e olan duygularını nasıl söyleyeceğini bilmiyordu ama bilmeliydi.Bir yerden başlamalıydı bu konu ve Hasan kendini gidişata bırakarak,ağzından çıkan kelimeleri duyamayacak kadar heyecanlı bir halde karşısındaki peri kızının gözlerinin içine bakarak ....
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 29-06-2010 16:07
. . . Annemle birbirimiz için çok değerliyizdir.Annemin üzerimde çok emeği vardır ben küçükken babam Kıbrıs ta gözlerini kaybederek gazi olmuş o günden sonra bana hem annelik hemde babalık yaptı. Babamı kaybettikten sonrada en büyük dileği benim bir an evvel helal süt emmiş birisiyle evlenmemdir. Mardin'de tanıdığı bir ailenin kızını çok beğenmiş onunla tanışıp evlenmemi istiyor, ama ben sizi gördükten sonra içimde tarif edemediğim duygular oluştu, uyku düzenim bozuldu, hep sizi düşünür oldum biliyorum belki saçma gelecek ama yıllardır çalışıp aileme bakmaktan başka bir düşüncem yokken, etrafımdaki hiçbir kızla ilgilenmezken ne oldu bilemiyorum.Sanırım aşk dedikleri bu olsa gerek.
Ben bu duyguları sizinle paylaşırken inanın çok sıkılıyorum ilk defa böyle konuşuyorum, bu konuşma şekli kesinlikle benim tarzım değil, beni yanlış anlamayın lütfen . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 29-06-2010 16:26
Yasemin Hasan'ın yüzündeki mahçubiyeti görebiliyordu.Ona bişey diyemiyordu.Sonuçta gönüldü bu ne zaman kime yanacağı belli olmuyordu.Yasemin de önceden aldığı yaralar yüzündeen bir daha kimseye aşık olmamıştı;aşk denilince hep bir adım geri kaçardı.Ama Hasan'ın yüzündeki saflık,gözlerindeki ışıltı belki de Yasemin'i bir kez daha ama gerçekten aşka inandırabilirdi.Çünkü Hasan'ın içi ne ise dışı da öyleydi.Yasemin bunu en iyi Hasan'ın duygularını dinlerken anladı ve kendini bu kadar içten anlatan biriyle mutlu olabileceğini sezinledi.
yasemin ailesine çok önem veriyordu ve ilerde evleneceği kişinin de hem kendi ailesine hem de Yasemin'in ailesine değer vermesini çok istiyordu.İşte Hsan da tam bu karakterde bir insandı.Yasemin bunları düşünürken,Hasan'ın sesiyle birlikte bakakaldığı mavi denizden yüzünü Hasan'a çevirdi....
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 29-06-2010 16:46
. . . Yasemin benimle hayatı paylaşmaya varmısın ? Yasemin aniden gelen teklif karşısında duraksadı çok ani oldu kusura bakma birbirimize biraz zaman verelim, yanlış karar verip birbirimizde yaralar açmayalım bu sorunun cevabını zamana bırakalım bakalım dalgalar gemiyi hangi limana yanaştıracak, belkide dalgalar gemiyi yutup yok edecek.
Hasan aldığı bu cevapla hafif bir sallandı ama yıkılmamıştı.Belkide olaylar çok hızlı gelişti kendi kendine sormaya başladı acaba çokmu acele ettim.
Yasemin'in gözlerinde olumsuz bir hava görmemişti, yine her zamanki gibi hayat doluydu belkide bu gözler Hasan'ın kalbine hapsettiği duygularının açığa çıkmasına sebep olmuştu . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 30-06-2010 09:37
Evet Yasemin’in gözleri ışıl ışıldı fakat o etrafına ışıltılar saçan gözlerin ardında kimselere söyleyemediği acıları vardı.Yasemin karşısında içtenlikle kendini anlatan Hasanla bu durumu paylaşabilirdi.Anlatmasına anlatırdı da,Hasan acaba Yasemin’i anlayabilir miydi? Ama Yasemin’in de Hasan’a karşı samimi olması gerekiyordu.Yasemin biraz düşündükten sonra,Hasan’a dönerek;
-“Benim de sana anlatmam gerekenler var” dedi.
Hasan merakla Yasemin’in ağzından dökülecek cümleleri bekliyordu.Bu sefer kendini anlatmakta zorlanan Yasemin olmuştu.Konuya nasıl başlayacağını bilmiyor,anlattıkları sonucunda karşısındaki adamın onun hakkındaki düşüncelerinin değişmesinden çekiniyordu.Yasemin derin bir nefes alarak,yıllardır yüreğini körelten hikayesini anlatmaya başladı Hasan’a.
Bundan birkaç yıl önce; Şahin isminde çok sevdiğim bir insan vardı.Hem seviyor hem de seviliyordum,ilk kez aşkı tanıdığım,gelecek için planlar kurduğum tek insandı.Çok güzel giden,nazar değmesinden korktuğumuz bir ilişkimiz vardı.Şahin’in askere gitme vakti gelmişti, o gün O’nu ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte askere uğurladık,O giderken canımdan can gittiğini hissettim.Onsuz bir gün bile geçiremezken 450 gün nasıl geçecekti bilmiyordum.Şahin fırsat buldukça beni arar,iyi olduğunu hissetirirdi bana. Bir gün Şahin ile benim ortak arkadaşımız olan Melih ile birlikte çay bahçesinde oturup,Şahin’in yemin törenine gitme planları yapacaktık ama o gün Melih’in tavırları çok değişikti.Çayımı yudumlarken Melih’in ağzından çıkan beklemediğim cümleler neye uğradığımı şaşırtmıştı bana.Ne olduysa durup dururken Melih Şahin’den nefret etmeye başlamıştı,nefretinin nedenini anlayamıyordum.Çünkü onlar gayet iyi anlaşan,yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen iki dostlardı.Melih’in o gün benden istemiş olduğu isteğin karşısında dünyam bir kez daha yıkıldı.Melih’in benden isteği; sevdiğim insanı,canımı,nefes almamdaki tek faktörü Şahinimi terk etmemdi.Ama neden… Melih bilmiyor muydu birbirimizi nasıl sevdiğimizi,hiç mi şahit olmamıştı birbirimizin gözlerinin içine bakarken tüm dünyayı unuttuğumuza.Bu davranışı neden di?
Melih’e ne desem boştu.Bana devamlı “terk etmezsen bildiğim her şeyi Şahin’e anlatırım”sözleriydi.Peki benim bilmediğim neyi biliyordu,Melih? Şahin aslında bir katilin oğluymuş;annesi eşi hapise girince Şahin’e bakamayacağı için onu Çocuk Esirgeme Kurumuna emanet etmiş ve kendisi ortalıklardan kaybolmuş.Yani Şahin’i büyüten,bir dediğini iki etmeyen insanlar Şahin’in gerçek ailesi değildi. Peki Melih bunları nerden öğrenmişti,öğrendi madem bunları neden can dostuna söyleyip onun hayatını karartmak istiyordu? Melih’in karşısında bütün sorularım yanıtsız kalıyordu. Duyduklarım çok acı şeylerdi,sevdiğim insan yıllarca bir yalanla yaşamıştı.Bunu duymak beni kahrederken Şahin’in üzerinde nasıl bir etki bırakırdı bunu düşünmek bile istemiyordum ve o asker ocağındaydı;sevdiklerinden ayrı,kesinlikle bunu kaldıramazdı. İçim acıyarak,kahrolarak Melih’in dediklerini yapacağımı söyledim.
Bir şekilde Şahin’i kendimden soğutmam gerekiyordu.O na çok kötü bir şey yapmalıydım ki benden nefret etsin.Melih ile birlikteymişiz rolü yaparak,bunun Şahin’in kulağına gitmesini sağladık.Bu haber çok sürmeden Şahin’e ulaştı.Şahin artık öğrenmişti arkadaşıyla benim birlikte olduğumu ama duyduklarına hiçbir zaman inanmazdı,ancak bir şeye inanabilmesi için gözüyle görmesi gerekiyordu.Bu haberin doğruluk payını görmek için İst.a gelmişti Şahin.Melih ve ben bunu duyunca Şahin’in gelme saatine yakın,mahallerinden el ele ve kahkahalar eşliğinde geçtik.Bir an gözüm Şahin’e kayınca, O’nun bana nasıl nefret dolu gözlerle baktığını hissettim.Ben bile kendimden nefret etmeye başlamışken o nasıl tepkisiz kalırdı.Ailesiyle ilgili gerçeği öğrense belki bu kadar yıkılmazdı.Ben ona hayatın en büyük darbesini bana en çok ihtiyacı olduğu dönemde,askerlik döneminde atmıştım; oyun dahi olsa O’nu can dostuyla aldatmıştım.Artık orda bir dakika bile durmaya halim kalmamıştı,bu kadar oyun yeterdi onun benden nefret edebilmesi için. Melih’i kolundan çekerek hızlıca uzaklaştık oradan.Daha fazla dayanamıyordum artık göz yaşlarıma yol vermiştim,gökyüzünden boşalan yağmur misali gözümden akıyorlardı.Böyle bir şeyi neden yapmıştım hem de kendimden çok sevdiğim insana nasıl yapabilmiştim bunu. Melih de o an çok pişman oldu ama artık iş işten geçmişti.N e deyip çıkacaktık Şahin’in karşısına,yaptığımız oyunun açıklamasını nasıl yapacaktık? Hiçbirşey bilmiyordum,düşünemiyordum.
Şahin’i o günden sonra bir daha görmeye cesaretim olmadı.Sadece arkadaşlarından onun hakkında haber alabiliyordum.Benden sonra kimseye güvenemez hale gelmiş,kalbinin kapılarını herkese kapamış,yaşamını kendi halinde sürdürmeye devam etmiş. Bir insanı bu hale getirmenin vermiş olduğu vicdan azabıyla, ben de bir daha kimseyi sevemedim.Çünkü sevdiğim insanın ölümüne kendim sebep olmuştum.”
Anlayacağın Hasan bu gözleri ışıl ışıl parlayan,etrafına mutluluk pozları veren,senin tanımadan gönlünü kaptırdığın Yasemin, sevdiğine ve sevgisine kıyacak kadar kötü bir insan.
Hasan duydukları karşısında çok şaşırmıştı.Gerçekten Yasemin böyle biri olamazdı.Hasan Yasemin’in yüzüne bakınca ağladığını fark etti.Anlatılanları özetle aklından tekrar geçirdikten sonra ,Yasemin’in kendisini sevdiği için uçuruma attığını fark etti.Yasemin sevgisinden sırf sevdiğinin mutluluğu için vazgeçmişti.Şahin hiçbir zaman bilmese de Yasemin onun iyiliğini istemişti.
Hasan Yasemin’e ne diyeceğini bilemiyordu…
Düzenleyen: kestane sekeri Düzenleme Tarihi: 30-06-2010 10:04
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 30-06-2010 10:21
... Hasan derin bir nefes aldıktan sonra Yaseminin mavi gözlerinin içine bakarak, geçmişte yaşadıkların dünde kaldı, ben seninle gelecek hayatını paylaşmak istiyorum. Geçmişte yaşadıklarımız sadece bir anıdan ibaret olacak ve üzerini toprak ile örtelim. Öyle bir hayat yaşayalımki herkes bizi gıpte ile izlesin. Yıllardır hissetmediğim duyguları seninle tattım.geçmişte yaşadığın olaylar için seni kaybetmek istemiyorum.
Yasemin'in mavi gözlerinden gözyaşları akmaya devam ediyordu, Hasan da kendisinin Şahin için hissettiği sevgiyi hissediyordu. Saf, temiz, karşılıksızdı bu sevgi diye düşünürken.birden aklına tekrar Şahin gelmişti gözlerini denize doğru çevirdi, bu sırada başlayan yağmur sanki gözyaşlarını saklamak istercesine yağıyordu.
Hasan elini Yasemin'in elinin üstüne koyarak mavi gözünden akan yaşlara bakarken kendi kendine bir daha bu güzel kızı ağlatmayacağım diye içinden geçirdi.
Yasemin Hasan ın elini kalbinin derinliklerinde hissettikten sonra, karmaşık duygular içine girdi.Hasan ı sevdiğini fark etti ve Kalbi 2 tane sevgiyi aynı anda taşıyabilecekmiydi . . .

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Sayfa 1 - 6 1 2 3 4 > >>
Atlanilacak Forum:
FAN CLUB
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni Hatırla

Anket
12 EYLÜL 2010 TARİHLİ REFERANDUM DA YENİ DEĞİŞİKLİKLERE;

EVET

HAYIR

OY KULLANMAYACAĞIM

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Anlık Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

VATAN37
02/09/2010 09:57
Günaydın, mutlu sabahlar tüm dostlara

VATAN37
31/08/2010 09:02
Mutlu sabahlar, Segili dostum Acar doğum günün kutlu olsun. smiley

VATAN37
30/08/2010 10:31
Günaydın, milletimin Zafer bayramını kutlarım. İyi haftalar...

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

SPONSORLAR
Yeni Üyelerimiz
derya37

Katılım tarihi
August 28 2010 10:54:17
lazi_olimbera

Katılım tarihi
July 26 2010 00:02:02
havva

Katılım tarihi
July 21 2010 03:03:17
mkaydemir

Katılım tarihi
July 18 2010 03:24:47
hasan

Katılım tarihi
July 14 2010 16:56:23
Bugün Doğan Üyeler
cideli-sevcan
mert
Günlük Burcunuz

UFUK ACAR © 2007 - Tüm Hakları UFUK ACAR Adına Kayıtlıdır..