UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi
Arama   
MENÜ
ANASAYFARESİM GALERİSİVİDEOLARBASIN & MEDYAHABERLERFORUMDOWNLOADZİYARETÇİ DEFTERİİLETİŞİMŞİFRE YOLLAAramaDavet EtAnı DefteriResim GönderHaber Ekle
Rasgele Fotoğraf
DUYURULAR
TÜM DUYURULAR BU PANODAN DUYURULACAKTIR

HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 9-11 ARASI 93.3 RADYO K FREKANSINDA UFUK'UN GÖNÜL KÖŞKÜNDE BULUŞALIM.

Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Eylül bebek hoşgeldin..
Gönül Köşkünün Yıllı...
Güne Zinde Başlamak ...
GÜNAYDINLAR.
merhabanın anlamı
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
GÜNLÜK YOKLAMA [428]
Hikayeyi geliştir... [109]
GÜNAYDINLAR. [108]
Gönül Köşkünün Yı... [104]
GÖNÜL KÖŞKÜ [58]
En Son İnceleme
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
Rastgele Video
Rastgele Video
ZİRVEDEKİLER
1- CENGİZ SELİMOĞLU
BİR OF ÇEKSEM

2- VOLKAN KONAK
MİMOZA ÇİÇEĞİM

3- DAVUT GÜLOĞLU
KOPALIM BARİ

4- HASAN YILMAZ
ÇAK

5- GÜLSEREN GÜL
BEYAZ MENDİL

6- YAVUZ KESEPARA
KAPKAÇ

7- HÜLYA POLAT
NERDEN GÖRDÜM

8- YASEMİN YILDIZ
YILDIZLARA SORDUM

9- RECEBİM
YOK ETTİLER

10-BİZİM GÖNÜL
ZAMAN ÖYLE BİR ZAMAN

İstatistik Durumu
Çevrimiçi Misafirler: 3
Çevrimiçi Üyeler:
ÇEvrimiçi Üye Yok

Kayitli Üyeler: 594
En Yeni Üyemiz: derya37

Bugunkü Ziyaret: 583
Online Üye Sayisi: 3
Max. Online Rekor: 33
Max. Günlük Rekor: 1116
Dünkü Ziyaret: 316
Aylık Ziyaret: 1731
Tüm Kullanicilar: 166115

Son 24 Saat Analiz:

En Çok Mesaj
VATAN37 904
yabangulum 632
GLBHR 561
Birsen 289
34SRD81 261
AYISIGI 236
metamorfoz 229
baskan 143
kestane sekeri 138
HZN 137
toprak37 129
findikkurdu 99
serife 82
UFUK ACAR 76
ebru 74
35ali61 64
salih37 38
Dj_yusuf 37
kardelen 33
ayse 33
Başlığı Görüntüle
UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi | FAN CLUB ÜYELERİ | KOMİK YAZILAR BÖLÜMÜ
Yazar Fun Clup nereye gidiyor.....
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Nereden: İSTANBUL/ÇAMLICA
Katılım Tarihi: 03.10.07
Mesaj Tarihi 04-11-2009 10:17
Yıllar önce Gönül Köşkünün temeli gönüllerin Başkanı Enver abi ve sitenin yapımcısı İlker bey tarafından büyük bir titizlikle atılmıştı. Temel atıldıktan sonra sıra mimarisine gelmişti, mimarlarımız üyelerdi.. O kadar değişik mimarlar görev aldıki bu köşkün yapımında, kimisi gönlünü koydu, kimisi emeğini, büyük mesailer harcandı.....
Bir müddet sonra sevgili Acar tv programında Gönül Köşkü programına başladı, bir pazartesi akşamı yayını başlayacaktı, stüdyo evime ters bir yerdeydi, soranlara ilk yayına gitmeyeceğim diye naz yapıyordum.. öyle bir baskı yapılıyorduki bana gitmem konusunda smiley yayın saat 20.00 de başlayacaktı.. stüdyoya gittiğimde Ufuk gelmemişti kimseyi şahsen tanımıyordum, ilk Enver Başkan ile karşılaştık ve tanıştık sonra Ufuk ve Dersa İbrahim abi geldi, stüdyo hazır değildi ve canlı yayında haberleri sunuyordu başka bir bayan...Telaşlı bir çalışma başladı stüdyoda kimisi dekoru hazırlıyor kimisi paspas yapıyor, kimisi içeriyi organize ediyordu herkes bir katkı yapabilme telaşındaydı.
Daha sonra fun clup ilk Enver Başkanın ısmarlayacağı Güngörendeki Pasta gününde buluştu.. o gün bir elin parmağı kadar kişiydik. Bu ilk buluşmanın ardından değişik mekanlarda buluşmalar gerçekleşti.. Fun clup kar topu gibi büyüyor,her geçen gün kalabalık etkinliklere imza atıyordu...
En son 31 ekimde 2009 tarihinde Üsküdar da gerçekleşen paylaşımda hatırı sayılır bir kalabalıkla ses getirmiştir.
O gece internet yayınında oluşan teknik arıza ve 3 günlük verilen ara bu sitenin ne kadar olmazsa olmaz olduğunu ortaya koymuştur. Herkes sitenin açılabilmesi için bir şeyler yapabilme arayışı içindeydi.. Ve sonucunda bu işe gönlünü koymuş site yöneticimiz İlker bey olayı çözdü.Kendisine teşekkürlerimi iletirim.
Fun clup eğlence ve dostlukların paylaşımı yanında sosyal bir etkinliğede imza atmanın hazırlığı içinde, anadoluda bir okulumuzun kütüphanesini oluşturup adınıda Gönül Köşkü kütüphanesi verme çalışması içindeyiz...
Tabiki bu etkinlikten sonra yeni sosyal ve kültürel etkinliklerimiz gelecektir....
Bunları yapanlar Ufuk Acar ın Gönül Köşkünden içeri giren yürekler.. evet daha önce birbirini tanımayan bu güzel yüreklerin imza atacağı paylaşım ve etkinlikleri izlemeye devam ediniz...
Şimdi soruyorum Fun Clup nereye gidiyor....

Mutluluğun yolu sevmekten geçer.Ben seviyorum ya sen ?
Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 04-11-2009 13:52
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Fun Clup nereye gidiyor.....
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 10.04.09
Mesaj Tarihi 04-11-2009 12:05
sevgili mukozacım funlar yürekleri bir olan heryere gider.. Yeterki sevgi saygı ve huzur olsun. bunların pekişip harmanlandığı tüm ortamda biz funlar elimizden geldiğince sonuna kadar gidebildiğimiz yere kadar gitmeye varızsmiley eee gemimizin adı agönül köşküyse ve kaptanımız UFUK ACAR'SA tabiki miçolarda canla başla çalışan birbirinden harika funlarsaa inanki bu güzel yürekleri kimse tutamaz ve gemimizin rotası hep doğruya doğru gider... sevgilerimle...

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 05-11-2009 18:04
Arkadaşlar,
Sosyal görev bilinci içinde Fun Clup olarak bozulan doğanın dengesine ve küresel ısınmaya karşı bir şey yapabilmek adına evlerde yediğimiz meyvelerin çekirdeklerini biriktirelim, bu biriktirdiğimiz çekirdekleri ilkbaharda araziye atarak meyve fideleri olmasını sağlayalım...Bölge Şile olabilir...
Hem bu sayede toplanıp bir çekirdeğe hayat vermenin mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda birlikte piknikte yapmış oluruz...
Çekirdeğin toprağa sıkıca bağlandığı gibi dostluklarımızında sıkıca bağlanmasına vesile olmuş oluruz.
Evet şimdi bu kampanyanın adı ne olsun ? en güzel sloganı bulan arkadaşıma benden piknikte kendi ellerimle 1 bardak çay ikram edeceğim smiley

şimdi soruyorum Fun Clup nereye gidiyor ?..........

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
GLBHR
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 22.08.07
Mesaj Tarihi 09-11-2009 22:37
FUn clup;artık yaşamdaki canlılara cansuyu olmaya gidiyor. Damlaya damlaya göl olur atasözünün musluktan düşen ilk damlasına altındaki sevgiden yapılmış kap olmaya gidiyor. Bir ağaca veya bir çocuğa nefes olmaya gidiyor. Ağaçlara tohum,çocuklara sevgi dolu elini veriyor. Tohumlar su ile meyva verip büyürken,çocuklara bilgilenecekleri kitapları hediye edip yetiştirmeye gidiyor. VE fun clup bundan 15 yıl sonra gönül köşkü kütphanesinden güç alıp meslek sahibi olan köy okulunda yetişmiş geleceğin gencini, Şile de meyvasını vermiş gönül köşkü ağacıyla buluşturma gününe koşuyor...

İçindeki özlemdir memleket,ulaşırsan tüm saf duyguların kaybolacakmış kadar da çekicidir.
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 25-05-2010 11:46
Yeryüzünün aldığı yağmur oranı 10 yıllık aralıklarda artar. bu sene (2010) dünyanın periyodik olarak en çok yağmur alan yıllarından biri olacak, yani toprağın bereketinin yüksek olacağı bir yıl. .
Bu nedenle yediğiniz kayısı, şeftali, kiraz, vişne, karpuz, kavun, erik vb. meyvelerin çekirdeklerini lütfen çöpe atmayın, hele çöp poşetlerine ASLA hapsetmeyin. Mümkünse herhangi bir yerde toprağın 10 cm altına gömün. Üzerine de bir bardak su dökün.

Gömme imkanınız yoksa bi poşette bu çekirdekleri biriktirip yanınıza alın ( yada arabanıza koyun) arsa, tarla, toprak yol kenarı, yamaç gibi toprağı gördüğünüz alanlara bu çekirdeklerinizi savurun, korkmayın bu çevre kirliliği değildir aksine çevre için yeni hayattır. Doğa hemen o yeni çekirdekleri kucaklar ve beslerr30;

Yapacağınız en kötü hareket çekirdekleri poşetlere hapsetmektir ! Bunu yapmayın ve yaptırmayın.

Yapılan çalışmalarda doğaya başıboş atılan yada dikilen bu çekirdeklerin en az yarısının yeşerip ağaç veya bitki olduğu kanıtlanmış.
En büyük israflardan birisi meyve çekirdeklerinin çöpe atılması, ülkemiz adına küçümsenemeyecek büyük bir servet...
Daha yeşil bir ülke için, daha temiz hava için, toprak kaymasını önlemek ve yeni nesillerimize yeşil bir dünya bırakmak için hep birlikte elimizden geldiğince meyve çekirdeği gömelim, savuralım, fırlatalımr30;

Bu uygulama TEMA tarafından başlatıldı ve bilinçli toplum olarak bizlerin desteklerini bekliyor, Doğaya yardım etmek, gelecekte etrafımızı saracak beton ve gökdelenlerden alamayacağımız oksijeni karşılamak için bile bu çekirdeklerden çıkacak ağaçlara ihtiyacımız olacaktır.

Poşete koymadığınız her çekirdek için şimdiden teşekkürler,

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-06-2010 11:44
Fun Clup Bursa'ya, sevgi klübünün en parlak Yıldız'ını ziyarete gidiyor..
Kalabalık bir şekilde Gönül Köşkü'nün sıcaklığını Uludağ'ın tepelerindeki oksijenle birleştirerek güzel dostumun davetine icabet etmeye gidiyoruz..
Tüm davetlere açığız...
Sizce Bursa'dan sonra Fun Clup nereye gitsin ?????

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-06-2010 12:45
SAMSUNA smiley) ÇOKMU UZAK ama ahmet abim okadar yollardan bizler için geldi bizim için kaç kere arşınladı o yolları benim fikrim samsuna gitmek tabi sizler ne dersiniz bu fikre bilemem smiley

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 18-07-2010 02:42
Sevgili dostlarım yaklaşık 1 saat önce güzel dostum Bahar arkadaşımın Kastamonu daki evinde ailemle 1 haftalık tatilimi güzel dostumun annesi ve kızıyla beraber her karışı tarih kokan memleketimin güzelliklerini birlikte paylaştık. Özellikle memleketimi bana gezdirip, güzelliklerini görmemi sağladığı için teşekkür ederim.
Özellikle Cide sahilleri harikaydı, bu harika sahilde bir harika olayda sevgili Halil abim ve ailesi ile yediğimiz etli ekmek ve çayın tadı harikaydı sanada teşekkür ederim Halil abi smiley
Güzel dostumun annesinede çok teşekkür ederim.Evini bize açıp kendi evimizdeki sıcaklığı hissettirdiği ve bizi bağrına bastığı için çok ama çok teşekkürler.
Nilay cığım sanada teşekkür etmeden geçemeyeceğim, o küçücük yüreğinle bize öyle güzel evsahipliği yaptıki iyiki gönül köşkündesin Nilay cığım..
şimdi tekrar soruyorum sevgi klübü nereye gidiyor ????

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 18.08.09
Mesaj Tarihi 18-07-2010 20:51
Şimdi ben bu soruna nasıl cevap vereyim abiciğimmm heee nasıllll smiley En son planda bize gelmek vardı 31 Temmuz veya 1 Ağustos.Aileminde haberi var yokkk yaniii eğer bu sefer de bize gelinmezsee bende ciddi ciddiii tavrımı koyacağım.ÖNEMLE DUYURULURRRRRRRRRRRRsmiley
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 19-07-2010 10:20
Önemle duyguk balımcımsmileysmileysmiley

YABAN_GÜLÜM

Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 19-07-2010 10:31
Hadi bakalım ben 31.07 için müsaitim ya siz ?????

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 19-07-2010 10:35
Bende müsaitim smiley
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 26-07-2010 20:21
Ben kestane şekeri önceden konuşulduğu üzere bu hafta sonu Allah nasip ederse Tüfekçi ailesine ziyaret sözkonusu idi.Bu konu hakkında gelişmeler nelerdir öğrenmek isterim.Ona göre benimde hazırlıklarım olacak.Bu hafta geliniyor mu? Geliniyorsa hangi gün geliniyor? Beni aydınlatırsanız sevinirim. smiley
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 26-07-2010 20:48
ben 1 ağustos pazar günü diyorum.. C.tesi iş olduğu için gelirsemde çok geç gelebilirim ancak smileysmiley

YABAN_GÜLÜM

Özel Mesaj Gönder
34SRD81
Üye

Katılım Tarihi: 09.11.08
Mesaj Tarihi 27-07-2010 00:10
31/07/2010 CUMARTESİ Günü iş yoğunluğundan dolayı ben katılamam bu güzel ortama ama 01/08/2010 pazar günü olursa öğleden sonra SN.Yasemin TÜFEKÇİ'nin malikanesinde toplanır unutulmuyacak bir güne daha imze atarız diye düşünüyorum.

Biliyorum Sen Güneşsin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 27-07-2010 01:51
arkadaşlar,
ben 01 ağustos günü şehir dışındayım...
c.tesi müsaitim, çoğunluk pazar günü müsaitse hiç programı bozmayın...
pazar günü ziyareti gerçekleştirin..benim kalbim sizlerle...
ben cuma akşamı veya c.tesi Şile dönüşü güzel kardeşime el sallarım smiley

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 02-08-2010 10:15
Dün tüfekçi malikanesinin harika sevgi dolu sıcak evlerinindeydik.. BİR ev bukadarmı sıcak olur bir ev bukadarmı sevgiyle harmanlanır bir evin bütün halkı bukadarmı güler yüzlü olur...
Gelişimizin karşılanması sokak başında oldu ve bizlerin gülüşü evden çıkana kadar taban yaparak devam etti.. Ağaçların altındaki masaya kurulduk öncelik güzel bir çay keyfiyle başlandı sohbetle tatlandırdığımız gülmelerimizin kahkahalarımızın eksik olmadığı güzel saatler nasıl geçiyordu anlamıyorduk bile.. Derken mehmet abimin kendi elleriyle bizlere mangalı yapışı sevgili teyzeşumuzun ve ballarımın bizler için hazırladığı birbirinden harika lezis yemekleri yeme saatlerimizde ayrı bir güzeldi.. Sonrası ve sonra hepsi birbirinden harika dakikalar ve canım pisiciğimizin 1 hafta rotarlı kutladığımız doğum günü.. Tekrardan nice mutlu senelere pisiciğim..
Sohbet ortam ve tüfekçi ailesinin o sevgi yumağı evleri ve o güzel yüreklerinin arasında saatler nasıl geçti anlamadım bile ve çok bir geç saatte malikaneyi artık terkedelim dediksmiley

Mehmet abim eline yüreğine sağlık, o gülen yüzüne, evini bizlere açıp hiç bir anda bizleri yanlız bırakmadan bizlerin kahkahalarına sabır gösterip bizimle eğlendiğin için;
Sevgili teyzesoşum canım ya sen nasıl bir tatlı annesin öyle sana diyecek bişey demiyorum ve tekrar ellerinden ve yanaklarından çok çok öpüyorum..
Ve minem ve aybalam ve canım sonerim sizlere hiç bir zaman hiç bişey demiyorum.Mükemmelsiniz..

Bu günü yani dünü bizlere yaşattığınız bizleri çok ama çok güzel bir şekilde ağırladığınız ama en önemlisi o gülen yüzleriniz her an güldüğü için o kalplerinizin güzelliğini hep yansıttığınız için çok ama çok teşekür ederim.. Tüfekçi malikanesinin tüm bireyleri büyükten küçüğe hepinizi inanki çok ama çok seviyorum... İyiki varsınız ve herzaman bukadar mutlu huzurlu ve güler yüzlü olmanız dileğiyle.. Rabbim evinizin neşesini huzurunu bereketini gün be gün daim etsin..

YABAN_GÜLÜM

Düzenleyen: yabangulum Düzenleme Tarihi: 02-08-2010 10:18
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 02-08-2010 12:20
BEN ŞAHSIM ADINA VE AİLEM ADINA BİRŞEYLER YAZMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM.DÜN MİSAFİR ETTİĞİMİZ DEĞELİ YÜREKLERİ BEN TANIYORDUM,SONRA KARDEŞİM SONER TANIDI,SONRA ABLAM MİNE TANIDI VE BENİM EN ÇOK TANIMALARINI İSTEDİKLERİM ANNEM VE BABAMDI.DÜN BU TANIŞMA GERÇEKLEŞTİ.BENİM SEVDİĞİM GÜZEL YÜREKLERİ ONLAR DA ÇOK SEVDİLER.
BEN VE AİLEM KENDİ ADIMIZA ÇOK GÜZEL DAKİKALAR GEÇİRDİK,HATTA BİR ARA GÜLMEKTEN KARNIMIZA AĞRILAR GİRDİĞİNİ HATIRLIYORUM.
HERŞEY ÇOK GÜZELDİ.HATTA BEN BİR FİNCAN KAHVENİN KIRK YILI HATIRI OLUR DÜŞÜNCESİYLE KENDİ ELLERİMLE AZICIK DA TEZGAHIN ÜSTÜNÜ KİRLETEREK smiley KAHVE PİŞİRDİM ...
VE "Gönül ne kahve ister ne kahvehane,Gönül bir dost ister kahve bahane" CÜMLELERİYLE DUYGULARIMA SON VERİRKEN,TÜFEKÇİ AİLESİ ADINA BİR KEZ DAHA KAPIMIZI AÇTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 02-08-2010 14:01
Güzel kardeşim bu güzel güne başka bir arkadaşıma çok önceden vermiş olduğum sözden dolayı katlamadık. Kalbimiz sizinleydi.
Tüfekçi ailesinin sıcaklığını biz Maşukiye'den hissettik..İnşallah bir dahaki sefere birlikte güzellikleri paylaşabilmek dileğiyle.

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Atlanilacak Forum:
FAN CLUB
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni Hatırla

Anket
12 EYLÜL 2010 TARİHLİ REFERANDUM DA YENİ DEĞİŞİKLİKLERE;

EVET

HAYIR

OY KULLANMAYACAĞIM

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Anlık Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

VATAN37
02/09/2010 09:57
Günaydın, mutlu sabahlar tüm dostlara

VATAN37
31/08/2010 09:02
Mutlu sabahlar, Segili dostum Acar doğum günün kutlu olsun. smiley

VATAN37
30/08/2010 10:31
Günaydın, milletimin Zafer bayramını kutlarım. İyi haftalar...

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

SPONSORLAR
Yeni Üyelerimiz
derya37

Katılım tarihi
August 28 2010 10:54:17
lazi_olimbera

Katılım tarihi
July 26 2010 00:02:02
havva

Katılım tarihi
July 21 2010 03:03:17
mkaydemir

Katılım tarihi
July 18 2010 03:24:47
hasan

Katılım tarihi
July 14 2010 16:56:23
Bugün Doğan Üyeler
cideli-sevcan
mert
Günlük Burcunuz

UFUK ACAR © 2007 - Tüm Hakları UFUK ACAR Adına Kayıtlıdır..