UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi
Arama   
MENÜ
ANASAYFARESİM GALERİSİVİDEOLARBASIN & MEDYAHABERLERFORUMDOWNLOADZİYARETÇİ DEFTERİİLETİŞİMŞİFRE YOLLAAramaDavet EtAnı DefteriResim GönderHaber Ekle
Rasgele Fotoğraf
DUYURULAR
TÜM DUYURULAR BU PANODAN DUYURULACAKTIR

HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 9-11 ARASI 93.3 RADYO K FREKANSINDA UFUK'UN GÖNÜL KÖŞKÜNDE BULUŞALIM.

Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Eylül bebek hoşgeldin..
Gönül Köşkünün Yıllı...
Güne Zinde Başlamak ...
GÜNAYDINLAR.
merhabanın anlamı
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
GÜNLÜK YOKLAMA [428]
Hikayeyi geliştir... [109]
GÜNAYDINLAR. [108]
Gönül Köşkünün Yı... [104]
GÖNÜL KÖŞKÜ [58]
En Son İnceleme
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
Rastgele Video
Rastgele Video
ZİRVEDEKİLER
1- CENGİZ SELİMOĞLU
BİR OF ÇEKSEM

2- VOLKAN KONAK
MİMOZA ÇİÇEĞİM

3- DAVUT GÜLOĞLU
KOPALIM BARİ

4- HASAN YILMAZ
ÇAK

5- GÜLSEREN GÜL
BEYAZ MENDİL

6- YAVUZ KESEPARA
KAPKAÇ

7- HÜLYA POLAT
NERDEN GÖRDÜM

8- YASEMİN YILDIZ
YILDIZLARA SORDUM

9- RECEBİM
YOK ETTİLER

10-BİZİM GÖNÜL
ZAMAN ÖYLE BİR ZAMAN

İstatistik Durumu
Çevrimiçi Misafirler: 1
Çevrimiçi Üyeler:
ÇEvrimiçi Üye Yok

Kayitli Üyeler: 594
En Yeni Üyemiz: derya37

Bugunkü Ziyaret: 614
Online Üye Sayisi: 1
Max. Online Rekor: 33
Max. Günlük Rekor: 1116
Dünkü Ziyaret: 316
Aylık Ziyaret: 1762
Tüm Kullanicilar: 166146

Son 24 Saat Analiz:

En Çok Mesaj
VATAN37 904
yabangulum 632
GLBHR 561
Birsen 289
34SRD81 261
AYISIGI 236
metamorfoz 229
baskan 143
kestane sekeri 138
HZN 137
toprak37 129
findikkurdu 99
serife 82
UFUK ACAR 76
ebru 74
35ali61 64
salih37 38
Dj_yusuf 37
kardelen 33
ayse 33
Başlığı Görüntüle
UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi | FAN CLUB ÜYELERİ | SERBEST KÜRSÜ BÖLÜMÜ
Sayfa 1 - 6 1 2 3 4 > >>
Yazar Gönül Köşkünün Yıllığı...
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Nereden: İSTANBUL/ÇAMLICA
Katılım Tarihi: 03.10.07
Mesaj Tarihi 07-09-2009 10:53
Haydi arkadaşlar okul yıllarından kalma yıllığı gönül köşküne taşıyalım..
herkes yıllığa paylaşımlarını yazsın.
kolay gelsin.

her gün bir arkadaşımız hakkında günlüğe yazı yazalım..
Bugün Ufuk Acar ile ilgili paylaşımları yazalım..

Haydi bakalım sınıfımızın Acar ıyla ilgili her türlü yazılar bekleniyor...

08/09 YILDIZ
09/09 Başkan
10/09 Dersa
11/09 Rüzgar3737
14/09 34SRD81
15/09 Solyanım
16/09 Hüseyin Karadeniz
17/09 Yabangülü
18/09 Mine
28/09 Ayışığı
29/09 Kurtbey
30/09 Birsen
01/10 Fındıkkurdu
02/10 35ali61
05/10 Yasemin
06/10 Ayşe Kaya
07/10 Salih 37
08/10 Uğur Aykın
09/10 Kemal Dilek
12/10 Karadeniz55
13/10 Vatan37

Mutluluğun yolu sevmekten geçer.Ben seviyorum ya sen ?
Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: 34SRD81 Düzenleme Tarihi: 09-09-2009 23:40
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Gönül Köşkünün Yıllığı...
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 07-09-2009 11:19
Ufuk Acar
Namı Cin Ali...
Sınıfımızın titizlerindendir, her daim ağır abi rolündedir. Gönül Köşkünde tüm çabalarına rağmen oynamayı öğrenemediğini söylesede aslında sahne arkasında güzel güzel müziğin ritmine ayak uydurur. Kendisi üzümlü kek düşmanı olup, yanından ayıramadığı aksesuarı, çantasıdır. Özellikle loj ortamları çok seven Acarı,Kitap yazmasını ve öykü okumasınıda çok sever. Her daim etrafındaki kişileri gözlemleyip kendince hikayelerini yazar. En son ağına takılan kişi İncirli köprüsü üzerindeki simitçi olmuştur. smiley
Özellikle gönül köşkünde Ayışığı na gıcık olur ve birbirlerine taş atarlar.. smiley
Gönlü iyiliklerle dolu olan sınıfımızın prensine ömür boyu başarılar dilerim.

Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 07-09-2009 11:24
Özel Mesaj Gönder
GLBHR
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 22.08.07
Mesaj Tarihi 07-09-2009 11:52
Ne denilebilir ki; sınıfın hafize anası olarak en çok bu cin ali den çektim. Her dakka karnı açıkır. İstanbul boğazı gibi boğazı vardı. Kestane şekerim diye kandırırdı beni. Ama kıyamazdım. Mahmut hocadan kaçırdıklarımı Ufuk a veririm. Mahmut hoca bende öğreneyim diye sınıfa oturturdu beni. Tam ufuk'un ön sırasına. Öyle sakin durduğuna güvenmeyin haa. YAramazdırrrr. Ya saçımı çekerdi,yada sırtıma kalemle dokunurdu. Asla kopya çekemezdim. Doğrucu davut gibi öğretmene söylerdi. Dinlemeyi çok sevdiği için mutluluklarımı veya üzüntülerimi ilk hep onunla paylaştım. Hatırlıyorum da bir gün vatanım ve ayışığımla üsküdar da oturuyoruz bizimle görüşecek diye sırılsıklam olmuştu.smiley Öyle de vefalıdır. Güler yüzlüm; hayatın bu yıllık gibi güzelliklerle dolu geçsin.smiley
Düzenleyen: GLBHR Düzenleme Tarihi: 07-09-2009 11:56
Özel Mesaj Gönder
Birsen
Üye

Nereden: İSTANBUL
Katılım Tarihi: 06.03.08
Mesaj Tarihi 07-09-2009 14:03
Sevgili Ufuk acar sınıfımızın çalışkan öğrencilerindendi ama haylazlıktada ön sıralarda yer alıyordu.İlk bakışta sakin,uslu bir öğrenci gibi gözüküyor ama tabiki tam tersini yapardı ,yaramazlıgı yapar hiç bir şey olmamış gibi köşeye (nasıl olmuşta onla aynı sınıftaydık bilmem sözde başarılı ama kaç sene sınıfta kalmıştı )smileysmileysmiley
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 10.04.09
Mesaj Tarihi 07-09-2009 17:00
vala ufuk hakkında ne söylemek lazım bilmiyorum ama aklımda kalan kadarıylaa aynanın karşısından çıkmamasıdısmiley ozamanlar jöle pek yokdu olsada öğrenciye pahalı geldiği için acar ozamanlarda işin kolayını bulmuştu bile.. Evde annesinden gizli aldığı limonları küçük bi şişeye sıkıyordu.. Ama ozamanlardan tek gıcık olduğum herşeye eyvallah demesiydii bide pis pis sırıtmasıydısmiley ilerde sunucu veya sipiker olmassaa şaşmam çünki hep kızları tavlamak için en güzel aşk şiirlerini bulup kendi sesiyle okuyor.. smileysmileysmileysmiley neyse sevgili sınıf arkadaşım UFUK ACAR yolun açık olsun sanada eyvallahsmileysmiley

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Düzenleyen: yabangulum Düzenleme Tarihi: 07-09-2009 17:03
Özel Mesaj Gönder
34SRD81
Üye

Katılım Tarihi: 09.11.08
Mesaj Tarihi 07-09-2009 22:23
Eksilerini şimdi boşver,gerçi bir tane örnek vereyim (hasan ılmaz ı seviyorum sayende )smiley Artılarını arkadaşlarım saymış zaten banada tek kelime ile
NUMBER ONE sın DOSTUM!... demek kalıyor rabbim her daim yolunu ve bahtını açık etsin sen gönüllerdesin unutmaaa!

saygılarımla; sınıf başkanı
Özel Mesaj Gönder
Karadeniz Huseyin
Üye

Nereden: ist
Katılım Tarihi: 22.01.08
Mesaj Tarihi 08-09-2009 04:25
Aynı Dili Konuşanlar Değil, Aynı Duyguları Paylaşanlar Anlaşabilirler.

"Söz ola kese savaşı.. Söz ola kestire başı.. Söz ola ağulu aşı, Yağ ile bal ede bir söz." diyor Yunus.

Açıkça belliki Ufuk Acar ı sevebilmenin diğer adı. Onun gönül tellerinden gelen ve dilinden dökülen o zarif nağmelerin diğer gönüllere ulaşmasındaki tesiridir. Atalarımız / tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır/ derkende aslında tatlı dilin ve güler yüzün önemini anlatma açısından hoş bir deyim kullanmışlardır..

Ya bir gönül kazanan kabeyi hac etmiştir sözüne ne demelir30; Bunca gönül bir olmuş tek dertleri sevgi, saygı ve paylaşmak ise vesile olabilmek ne kadar güzel bir şeydir değilmi?.

Onu 4 YIL önce mütevazı bir olarak tanıdım. Samimi buldum. Bu günde aynı, hiç değişmedi.. Gönül dostum. Yanında olmak omuz vermek görevimdir Çünkü. Sevmek IçIn YÜREK Sürdürmek IçIn Emek GEREKİR..

Tatlı dil ve acı dil arasındaki fark, cennet ile cehennem arasındaki fark gibidir.. Sen diline ister gül koy, istersen bal ve gönüllere cennet asa bir iklim örmeye devam et güzel dost..

Saygılarımla

Yağdındamıyıdı günler.Sen doğduğunda ağlardın. Gülerdi elalem.

Öyle bir hayat sürki.Öldüğünde sen gül arkandan ağlasınlar.

www.Kastamonupostasi.com
Düzenleyen: Karadeniz Huseyin Düzenleme Tarihi: 08-09-2009 09:47
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-09-2009 08:56
YILDIZ-Hafize ana...
Sınıfımızın yaramazlarındandır, bir akşam yatakhanede su ısıtıcısında ısıttığı suyu camdan aşağı fırlatıp yoldan geçen birisini yakmıştı. Vazgeçemediği kişi Ayışığı'dır. Gün içinde msn den konuşmaları kesmediği için akşamlarıda telefonla hababamı nasıl karıştıracaklarını ve özellikle Cin Ali ye neler yapabileceklerini planlarlar.. Kimin başı sıkışsa Hafize ana ortaya çıkar, özellikle Mahmut hocanın cezalarını hep hafifletmeye çalışır.. Hafize anamızın yüreği o kadar büyüktürki, herkesi oraya sığdırmayı başarmıştır.
Kendisi benim olmazsa olmazımdır, güzel dostumdur, ailemin bir parçasıdır. Sana hayatta dikenleri olmayan, çiçeklerle kaplı bir yol dilerim. İyiki varsın, iyiki bizimlesin.....

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 18.08.09
Mesaj Tarihi 08-09-2009 09:20
Başka bir okuldan Gönül Köşkü Lisesine naklim yapılmıştı,beni okulun en haylaz sınıfı Hababam sınıfına verdiler.Hababamın ufak boylu elemanlarından olduğum için öğretmenim beni ön sıraya oturtmuştu ve aksilik yanımda haylazlığıyla meşhur Ufuk abi oturuyormuş.İlk gün sorunsuz geçen sınıf maceram sonraları Ufuk abi sayesinde kabusa döndü.Güzel yazı yazmamı çekemeyen Ufuk abi hergün defterimin kenarından ataçlarımı çıkarır ve defterimin tüm sayfalarını karalardı.Neyseki bu munzurluğu fazla sürmedi.İlk başlarda geçinemediğim Ufuk abiyle daha sonra iyi anlaşmaya başladım,hayali hep bir kitap çıkarmaktı inşallah ileride bu hayali gerçekleşir. smiley
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 18.08.09
Mesaj Tarihi 08-09-2009 09:27
Yıldız ablam O bitanedir. Sınıfa yeni geldiğimde beni sıcacık yüreğiyle kucaklayan canlardan birisidir. Derdim olduğu zaman çekinmeden gönül rahatlığıyla içimi dökebileceğim bir ablamdır. Bamya ayıklamayı çok sever smiley Hayattaki tüm güzel dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle ablacım ....
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-09-2009 10:35
ooo sınıfımızın en asill en zarifff en ciici gülü baharıydıı.. hem en haylazlıklarda olan aklı fikri aynı zamandada herzaman tüm arkadaşlarının yanında nasıl olabileceğini düşüne bilecek kadar hassas narin bi yüreğe sahipti.. Ama laf aramızda kalsınn çooookk yaramazdııı yaaa.. Evet yasemencim hatırlıyorum o bamyaa olayınıısmiley bbi gün bana yaban gülü gel sana harika bi kolyee yaptım demiştii nasıl sevindim anlatamam.. Özenle bir kutunun içine konmuş kolyeyi çıkarmayı başarmıştım ama odaa neeee..!!! Kırılmasın kalbiciği diye takmıştım ama en kötüsü sonundaydıı tüm boynum yapış yapış olmuştusmileysmileysmileysmiley

Ama şunuda Söyliyimkii;Hani insanların olmassa olmazları vardırya,,gülüm baharımdaa inanıyorumki o harika yüreği ile benim ve tüm sınıf arkadaşlarımın olmassa olmazı... İyiki benimde canımsın yıldızım baharım ve herzaman birlikte rabbim izin verdiği sürece var olmak dileğiyle....

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Düzenleyen: yabangulum Düzenleme Tarihi: 08-09-2009 10:38
Özel Mesaj Gönder
Karadeniz Huseyin
Üye

Mesaj Tarihi 08-09-2009 11:45
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovalarmış yaa.Onun için hiç sorun değil.
O dobralığından doğruluğundan ödün vermez ve her zaman 10 cu köyü hazırdır.

Gönlü yumuşaktır onun konuşmaları da yumuşak ve ılımlıdır. Asla kalp kırmaz. Çünkü bir mihenk vardır gönülde; sözünü önce ölçer biçer sonra muhatabına sunar.

Arada kilometrelerde olsa bulunduğunuz ortamın analizini size yapabilen (Aramızda imiş gibi) ender bir ruh doktorudur.

Bu güzide sınıfın Hafize anasıdır.

Kaşları çatıktır belki ama hep sulu gözlüdür. İyilik meleğidir adeta. Dünyanın en hassas kalbi ondadır. Mahmut hocaya rağmen öğrencilerinin kusurlarını örtmek için siper eder kendini. Bir gülüşü vardır eritir buzdağını. Biz ise bakmayız bu kadar vefakârlığına yaramazlıklarımızla üzeriz hep onu.

Hele foruma bir gelişi vardır. Bahar geldi sanırız. Her yer gülücüklerle dolar.Bir çiçek bahçesini andırır.Tüm fanlar Hafize ana yı gördüklerinde gözleri güler ve sanki uzak diyarlardan gelmişçesine hasretle kucaklarlar.

Kış tan sonra ilk baharın ne anlama geldiğini bilmek lazım.Onu anlatmak için. yada en azından iklimlerin ne anlam geldiğini bilmek lazım.He birde gecenin olmazsa olmazları Yıldız lardır . İsmi de bu değimli zaten Saygılarımla

www.Kastamonupostasi.com
Düzenleyen: Karadeniz Huseyin Düzenleme Tarihi: 08-09-2009 12:15
Özel Mesaj Gönder
AYISIGI
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-09-2009 12:45
YILDIZ (Hafize Ana)

Arka sıraların vazgeçilmez şamatacı ve demirbaşlarından olan Yıldız benim sıra arkadaşımdı, en önemli özelliği gülümsemedir. Sınıfımızın ve okulumuzun en gözde tiplerinden olan Yıldızı tanımayan yoktur. Derslerden sonra en büyük uğraşısı sporla uğraşmaktır. Spordan sonraki en büyük uğraşısı ise sanatla uğraşmaktı.Özellikle şiir ve hikayelerde kendini gösteren arkadaşımızın tek hayali o zamanların ünlü dj Ufuk Acarla tanışabilmekti.Görünüşte sessiz olan Yıldız sınıfımızın perde arkası hareketlerindendir aslında. Bir gün Okul pikniğine konuk olarak çağırılan Dj Ufuk Acarı tanımasının ardından hayatı bir anda değişivermiştir. O gün Yıldız hayallerine yaklaşmaya başlamıştır artık. Sanata karşı öyle büyük bir başarısı vardı ki Ufuk Acarın onun bu yeteneğini fark etmesi çok zaman almadı. Ufuk Acarın kartını vermesiyle birlikte Yıldız hayallerine bir adım daha yaklaşmış oldu. Evet artık Yıldız Ufuk Acarın editörlüğünü yapmaya başlamıştı. Fakat Acar o kadar cimri o kadar cimri idi ki Yıldıza harçlığını on kere sayıp veriyordu. Yıldız bu harçlıklarını biriktirip tiyatro dersleri almaya başlamıştı. Hayatının tek hatası üniversite tercihlerinde iktisatı seçmesiyle, bugün pek istekli olmayarak da yaptığı Mali Müşavirlik mesleğiydi diyebiliriz. Kendisine sağlık ve mutlukluklar diler, bir ömür boyu gönlümüzün Yıldızı olarak kalmasını temenni ederiz..

Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı BEŞİKTAŞI.......
Düzenleyen: AYISIGI Düzenleme Tarihi: 08-09-2009 15:21
Özel Mesaj Gönder
AYISIGI
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-09-2009 15:30
Ufuk Acar (Cin Ali)

Her türlü taşın altından anca o çıkardı. Yaramazmı yaramaz, haylazmı haylaz ama bi o kadarda sevimliydi. Espri, kahkaha mizah ondan sorulurdu. Genelikle şakaya açık olsada, bazen güneyden gelen bir esintiyle şakaya ters tepki verebilir ve dumur olabilirdiniz adeta. Biliyomusun " şu sınıfta en çok sana gcık oluyorum" demediği gün yoktur bana nerdeyse..
Derslerde yaptığı ufak bi espri, söylediği bir söz uyuyan sınıfı uyandırır, bizleri dersin bunaltıcı havasından kurtarırdı.Ders içinde dersi dinlemekten başka herşeyle meşgul olmasına üstüne yoktu. Teneffüs zili çalar çalmaz mp3 nü takar müzik dinlerdi. En büyük hayali bi gün çok ünlü bir dj olmaktı. Bu anlamdaki yeteneği okuldaki herkes tarafından farkedildiğinden; okul müsamerelerinde ve pikniklerde sunuculuk görevi hep ona verilir, oda hakkıyla yerini getirirdi. Ama her organizasyonda işim var, hastayım gelemiyorum şeklindeki yalancıklarıyla da milletin yüreğini ağzına getirmekten geri kalmazdı. Okuldan kalan boş zamanlarında Beşeoğlu marketler zincirinde çalışmaya giderdi.Onu da aslında beşeoğlu para verdiği için değil büyüyüp dj olduğunda; BEŞEOĞLU MARKETLER ZİNCİRİ sponsorun olacak dedikleri için çalışırdı.
Her zaman istediğini yapmakta çok hırslı olduğundan süper bir dj olacağına inanıyorum. Hedeflerine ulaşmada asla ıskalamayacağını biz sınıf arkadaşların olarak adımız kadar eminiz Ufuk Acar. Herşeyden önce tüm hayatının mutlu geçirmeni dilerim. Canımsın. Eyvallahhh.

Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz şanlı BEŞİKTAŞI.......
Düzenleyen: 34SRD81 Düzenleme Tarihi: 08-09-2009 18:40
Özel Mesaj Gönder
Birsen
Üye

Katılım Tarihi: 06.03.08
Mesaj Tarihi 09-09-2009 00:00
YILDIZ ABLACIĞIM ( O BİZİM HAFİZE ANAMIZ )

Sınıfımızın elebaşlarındandır,Kötü gün dostudur,Gökyüzünde katti eşi benzeri olmayan tek güzelliktir,Okulun en havalı kızlarındandı,Asla burnundan kıl aldırmazdı dersten yana pek yüzü yoktu sanatla ugraşmayı severdi. O bizim Hafize anamızdı,Kimi zaman sınıfa gizli sigara getirirken,kimi zaman mahmut hocanın açlık cezalarına karşı bizlere gizli gizli yemek getirirken kimi zamanda bizler kopya çekerken hep o tatlı gülüşüyle hatırlarız hafize anayı.Böyle Hafize ana herkesin başına iyiki varsın canım bahar ablam,iyiki tanımışım seni herşey diledigince olsun hayatının bundan sonraki kalan dilimini mutlu ,huzurlu,saglıklı,bol kazançlı ve sevdiklerinle ,dostlarınla geçirmen dilegiyle......
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 09-09-2009 08:59
Başkan (Mahmut Hoca)
Mahmut hoca hababam sınıfının kurulmasında çok emek sarfetti. Görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştı, öğrencilerine bir baba şefkatiyle yaklaştı, disiplini korumaya çalıştı, çok yoruldu. Hababamdaki haylazlar (Yabangülü,Nesli, 34SRD81) cigara içmeye devam edince ve Kurtbeyede saçını kestirtemeyince smiley mesleğini genç arkadaşlarına bırakıp, emekliye ayrıldı. Lakin yöneticilik içgüdüsü nedeniyle dernekçilik faaliyetlerini sürdürmeye devam etti. Kendisi hababamı yakından takip ederek yanlışlıklarda gerekli uyarıları yaparak hababamın daha uzun yıllar yaşamasına katkıda bulunmaktadır.
Mahmut hocam sen yokken yediğimiz pastanın, nede içtiğimiz kahvenin tadı var seni her daim aramızda görmek isteriz. Sen bizim onursal Başkanımızsın....

Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 09-09-2009 09:33
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 09-09-2009 10:11
başkanımız mahmut hoca....

yaramazlıklarım ve haylazlıklarım ün salmıştı okulumuzda öyleki herkez yaban gülünden bugün ne gelecek diye korkar olmuştu.. nerdeyse her Allahın günü mahmut hocamla hasret giderir olmuştık hattaa yakında kanka bile olabilirdik.. Mahmut hocam saolsun bigün beni görmesse çok üzüldüğünden emindimsmiley

Aslında okadarda yaramaz diiildimm canımmsmiley ama bi gün yine içime şeytan girmiştide ne yapabilirim diye düşünmüştüm.. Ogün ekrem badinin dersi vardı dışarsı buz gibiydi ve ilk dersi o ıyyyşşş soğukk havada yaptırmıştıı iliklerimize kadar donmuştuk ikinci ders içerde olucaktı ve benim intikam saatim yaklaşmak üzereydi...Kimsecikler yokken sandanyesine iğneleri yerleştirdim ve yaslancağı yerede bi güze ballyy sürmüştüm.. Neyse ders başladı ben en tatlı masum halimlee ekrem badiye gülümsüyor dediklerini not alıyordum neysekiii birden pat diye sandalyeye oturdu işte oan görülmeye değerdi,, ekrem badinin gözleriismileysmiley
VE daha fazlaa dayanamadı yabaaaaaaaaaaaaaaaan diye bağırmasıylaa mahmut hocanın sınıfta bitmesi bir olmuştu... SAnki mubarek mahmut hoca hep bizim kapının önünde nöbet tutuyordu..
cezammıı yarım saat tek ayak üstünde durup ben uyuzum demememi istedi ama mahmut hocanın cezası bukadarlada kalmamıştı,, oo buz gibi havada kendisi elinde sıcak çayıyla merdivenlerde bana bakarken (hafize anamdaa ahh ahhh vahh vahhh yapıp yanında duruyordu garibim) tüm dükülen yaprakları bana sildirmesiydii.. mahmut hocamız iyiki varsınız sizden çok şeyi öğrendik.. Artık kendini fazla özletme ve haylazlarını ziyarete gel...
( bu arada yaban yaban gülü hala daha haylazlıklarına büyük bir zevk alarak devam edersmileysmileysmileysmileysmileysmiley)

YABAN_GÜLÜM

Düzenleyen: yabangulum Düzenleme Tarihi: 09-09-2009 10:11
Özel Mesaj Gönder
GLBHR
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 22.08.07
Mesaj Tarihi 09-09-2009 11:31
Mahmut hocam en çok bana kızardısmiley Sen akıllı uslusun bu çocuklara uyuyorsun diye. Hatırlarımda birgün bacaklarını ayırırım demişti smiley Valla bak forumda bulabilirsiniz.) Biz onunla bu yolda rampaları çıkmaya beraber başladık. Her özel gün aklında mevcut olan ender erkeklerdendir. Gönlü memleketinde,girişken ve riski sevendir. İnce ayrıntıları düşünen, muhatab olduklarından beklentileri yüksek biridir. Özel önem verilmesi gereken bir kişiliktir. Dobralığı ve karşısına geçip de şunu istiyoruz dendiğinde ki cansiparaneliği benim için yeterli özelliktir. Tüm şarkılar senn için başkanımsmiley
Özel Mesaj Gönder
Karadeniz Huseyin
Üye

Mesaj Tarihi 10-09-2009 05:37
Öncelikle böyle bir yazışmaya örnek teşkil eden dostum Vatan37 ye(Hababamın damat ferit ine) teşekkürü unuttum.Özür dilerim.

Okula yeni gelmiş biri olarak aslında çömez olamaktan çok çektim. Az izmarit toplatmadılar bana mesela (Damat ferit VATAN37)

Müdür muavini Mahmut Hoca (nam-ı diğer Kel Mahmut) kopya çeken, okuldan kaçıp maçlara giden, hocalarla sürekli kafa bulan öğrencilerle dolu sınıfı cezaya çarptırınca acısı hep benim gibi çömez öğrencilerden çıkardı yaaa NEYSE BAŞA GELEN ÇEKİLİR.

Gelelim mahmut hocamıza: Onun disiplinli tavırları olmasa adam olacağımız yoktu vesselam..

BİR İKİ KELAM GERÇEK LAF EDELİM. Değerli Enver başkanımın hem sanatsal hemde kültürel alamda Kastamonuya kattığı şeyler ortada dır cemiyet hayatı bunu özetidir.Sevgili dostum Ufuk Acar a maddi ve manevi katkıları mutlaka olmuştur. Şahsım ve funlar adına muhahbbetlerimi sunarım...Saygılarımla

www.Kastamonupostasi.com
Düzenleyen: Karadeniz Huseyin Düzenleme Tarihi: 10-09-2009 05:39
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 10-09-2009 10:37
valla dersaa abim ben hababama kaydolduğumdaa askere gitmiş... Onun yokluğunda herkez çok üzüldü ve hasretle yolunu gözlediler... Ama dersa abimiz askerden sonrada öğrendikki iş hayatına atılmış.. Ben ise hiç tanıma fırsatı bulamadım ama çapkınlığı aynı zamanda disiplinli oluşundan bahsederlersmileysmiley

DERSA abii bı yıllığı hangi zamanda okursun bilmemde HABABAM sınıfı seni özlemiştir bari arada bir gül cemalini göstersende bende sizi tanısamsmiley

saygılarımlaa hababamın en Uslu ve cicilerinden tatlişlerinden yaban gülüsmiley

YABAN_GÜLÜM

Düzenleyen: yabangulum Düzenleme Tarihi: 10-09-2009 10:41
Özel Mesaj Gönder
Sayfa 1 - 6 1 2 3 4 > >>
Atlanilacak Forum:
FAN CLUB
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni Hatırla

Anket
12 EYLÜL 2010 TARİHLİ REFERANDUM DA YENİ DEĞİŞİKLİKLERE;

EVET

HAYIR

OY KULLANMAYACAĞIM

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Anlık Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

VATAN37
02/09/2010 09:57
Günaydın, mutlu sabahlar tüm dostlara

VATAN37
31/08/2010 09:02
Mutlu sabahlar, Segili dostum Acar doğum günün kutlu olsun. smiley

VATAN37
30/08/2010 10:31
Günaydın, milletimin Zafer bayramını kutlarım. İyi haftalar...

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

SPONSORLAR
Yeni Üyelerimiz
derya37

Katılım tarihi
August 28 2010 10:54:17
lazi_olimbera

Katılım tarihi
July 26 2010 00:02:02
havva

Katılım tarihi
July 21 2010 03:03:17
mkaydemir

Katılım tarihi
July 18 2010 03:24:47
hasan

Katılım tarihi
July 14 2010 16:56:23
Bugün Doğan Üyeler
cideli-sevcan
mert
Günlük Burcunuz

UFUK ACAR © 2007 - Tüm Hakları UFUK ACAR Adına Kayıtlıdır..