UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi
Arama   
MENÜ
ANASAYFARESİM GALERİSİVİDEOLARBASIN & MEDYAHABERLERFORUMDOWNLOADZİYARETÇİ DEFTERİİLETİŞİMŞİFRE YOLLAAramaDavet EtAnı DefteriResim GönderHaber Ekle
Rasgele Fotoğraf
DUYURULAR
TÜM DUYURULAR BU PANODAN DUYURULACAKTIR

HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 9-11 ARASI 93.3 RADYO K FREKANSINDA UFUK'UN GÖNÜL KÖŞKÜNDE BULUŞALIM.

Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Eylül bebek hoşgeldin..
Gönül Köşkünün Yıllı...
Güne Zinde Başlamak ...
GÜNAYDINLAR.
merhabanın anlamı
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
GÜNLÜK YOKLAMA [428]
Hikayeyi geliştir... [109]
GÜNAYDINLAR. [108]
Gönül Köşkünün Yı... [104]
GÖNÜL KÖŞKÜ [58]
En Son İnceleme
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
Rastgele Video
Rastgele Video
ZİRVEDEKİLER
1- CENGİZ SELİMOĞLU
BİR OF ÇEKSEM

2- VOLKAN KONAK
MİMOZA ÇİÇEĞİM

3- DAVUT GÜLOĞLU
KOPALIM BARİ

4- HASAN YILMAZ
ÇAK

5- GÜLSEREN GÜL
BEYAZ MENDİL

6- YAVUZ KESEPARA
KAPKAÇ

7- HÜLYA POLAT
NERDEN GÖRDÜM

8- YASEMİN YILDIZ
YILDIZLARA SORDUM

9- RECEBİM
YOK ETTİLER

10-BİZİM GÖNÜL
ZAMAN ÖYLE BİR ZAMAN

İstatistik Durumu
Çevrimiçi Misafirler: 2
Çevrimiçi Üyeler:
ÇEvrimiçi Üye Yok

Kayitli Üyeler: 594
En Yeni Üyemiz: derya37

Bugunkü Ziyaret: 627
Online Üye Sayisi: 2
Max. Online Rekor: 33
Max. Günlük Rekor: 1116
Dünkü Ziyaret: 316
Aylık Ziyaret: 1775
Tüm Kullanicilar: 166159

Son 24 Saat Analiz:

En Çok Mesaj
VATAN37 904
yabangulum 632
GLBHR 561
Birsen 289
34SRD81 261
AYISIGI 236
metamorfoz 229
baskan 143
kestane sekeri 138
HZN 137
toprak37 129
findikkurdu 99
serife 82
UFUK ACAR 76
ebru 74
35ali61 64
salih37 38
Dj_yusuf 37
kardelen 33
ayse 33
Başlığı Görüntüle
UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi | FAN CLUB ÜYELERİ | SERBEST KÜRSÜ BÖLÜMÜ
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Yazar Okul yapımı için düzenlenen geceye katılacaklar...
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Nereden: İSTANBUL/ÇAMLICA
Katılım Tarihi: 03.10.07
Mesaj Tarihi 14-10-2009 18:23
HER ÇOCUĞUN BİR KİTABI VE GELECEĞİ OLMALI"Arkadaşlar,
Çocuklarımız en değerli varlıklarımız, geleceğimiz; onlar bir şey istediğinde bütün şartlarımızı zorlayıp istediği şeyi yapmaya çalıştığımız yavrularımız. Onların mutluluğunu gördüğümüzde mutlu olduğumuz çocuklarımız. Bizim çocuklarımız şanslı çocuklar, istedikleri alınabiliyor, eğitimleri kapının önünden alınıp okulunun içine kadar servisle getirilerek yapılıyor. Çoğu zaman ellerindekini beğenmeyip, arkadaşlarında gördükleri başka marka ürünleri isteyen yavrularımız. Bu isteklerini yerine getirirken anadolunun bir köşesinde okula gidebilmek için kocaman çantasının altında km lerce yol yürüyen, çoğu zaman üzerinde, ayağında korunacak giysisi olmayan çocuklarımız. Suçları sadece o memleketteki aileden doğmak olan çocuklarımız. Suçta değil hangi anne baba elinde olunca çocuğunu sevindirmek istemez, onun yüzünün gülmesini görmek istemez. Çoğu çocuğumuzun elinde kalemi,silgisi, cetveli yok .....
Bir kampanya başlatsak Gönül Köşkü olarak alacağımız kırtasiye malzemelerini hiç tanımadığımız bir köyün öğretmenine gönderelim
. Kolinin üzerinede gönderen Gönül Köşkü yazalım...
Kendi çocuklarımıza verdiğimiz imkanların bir kısmınıda bu çocuklarımıza vermeye ne dersiniz. Önümüz bayram , bayramda çocukları sevindirmeye varmısınız ?

Mutluluğun yolu sevmekten geçer.Ben seviyorum ya sen ?
Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 07-01-2010 15:02
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Kampanya
34SRD81
Üye

Katılım Tarihi: 09.11.08
Mesaj Tarihi 14-10-2009 21:52
SENİN YÜREĞİNE SAĞLIK VATAN37..

Güzel bir düşünce parlak bir fikir engin görüşlerini bizlerle paylaştığın için bir kez daha teşekkür ediyorum gönül köşkünün şirin babası sayın Cemalettin CİVELEK'e yapılamıyacak karamsar kalacağımız hiç bir engel tanımıyacağımızı bugüne kadar elimizin uzandığı tüm projelerde başarılı olduğumuz gibi bu projedede başarılı olucağımıza inanıyorum ben bu kampanyaya canı gönülden katılıyorum güzel bir organize yapılmasını elde edilecek malzemelerin ortak bir noktada toplanıp eşik miktarlarda paylaştırılıp gideceği adrese ulaştırmada bizlere bu kampanyada destek olucak tüm gönül köşkü sakinlerine saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 18.08.09
Mesaj Tarihi 14-10-2009 22:23
seve seve bu kampanyada yer almaya hazırım abicim
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 15-10-2009 13:01
Bu kampanya sadece kendimizi kapsamasın, çevremizdeki dostlarımıza, akrabalarımıza, esnaflarımıza vb. herkese iletelim getirilecek bir kalem bile bir öğrencinin mutlu olmasına vesile olabilir.

Ne kadar çok çocuğumuzu sevindirmeye vesile olabileceğiz bakalım..

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: KAMPANYA
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 16-10-2009 18:18
Arkadaşlar bence para toplayıp, topladığımız para ile gidip toptancıdan daha uygun fiyata alacağımız malzemeleri, daha önceden belirleyeceğimiz bir okula ( Cideliyim Esma hn. İstanbul da lise öğretmeni ondan okul adı alabiliriz) kargo ile gönderelim diye düşünüyorum başka fikri olan varsa paylaşabiliriz.

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Uguraykin
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 16.02.09
Mesaj Tarihi 18-10-2009 02:26
Abicim Güzel Düsünmüsün Allah Razi Olsun Allah Güzel Yüregine Güzel Yürekler Katsin Elimizden Geleni Yapmaya Haziriz
Admin@sariyazma.com Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 23-10-2009 09:51
Arkadaşlar,
22.10.2009 tarihinde kampanya için neler yapabiliriz adı altında yaptığımız toplantıda sn.Mine hn, sn Ufuk Acar ile, Kastamonu Milli Eğitim md. ile irtibata geçip ihtiyaç sahibi okulun adını ve öğretmeninin adının belirlenip direkt olarak öğretmen ve yönetimiyle irtibata eçme kararı alınmıştır.
Konuyla ilgili başka fikirleri olan arkadaşlarımız düşüncelerini bizimle paylaşabilir
.

Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: 34SRD81 Düzenleme Tarihi: 23-10-2009 23:57
Özel Mesaj Gönder
GLBHR
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 22.08.07
Mesaj Tarihi 23-10-2009 10:46
Sevgili gönül köşkü sakinleri; bu kampanya fikri ortaya atıldığında ilk fikirlerimi bireysel olarak paylaşmıştım. Şimdide site üzerinden genel olarak paylaşmak istiyorum. Türkiyemiz doğusu ve batısıyla bizimdir. Eğitim konusu her zaman gündeme geldiğinde bu nedenle sadece doğunun şartları göz önüne gelmemelidir. diğer illerde olduğu gibi İstanbul'un göbeğinde bile çok ilgisiz kalmış bir çok okul olduğu aşikardır. Kampanyamızı gönül köşkü fun clup adına oluşturduğumuz için manevi anlamda da kastamonu ya yardımın yapılmasının daha uygun olduğu görüşünü taşıyorum. Üzerime düşen görev dahilinde kastamonu milli eğitim müdürlüğü ile irtibata geçeceğimi,bu görevi şevkle yapacağımı hatta bir adım daha öne giderek kastamonulu eski bursa milli eğitim müdürü büyüğümüz ve sevgili Belediye bşk Sayın Turan Topcuoğlu'un danda fikir teatisinde bulunacağımı ve en geç önümüzdeki hafta Çarşamba gününe kadar müspet bir gelişmeyi burada paylaşacağımı bildiririm. Sevgilerimle.
Özel Mesaj Gönder
Yazar HER ÇOCUĞUN BİR KİTABI VE GELECEĞİ OLMALI
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 23-10-2009 15:22
Mine Erer 'in yazısı..

Çocuklarımıza güzel bir gelecek bırakmak, bu güzelim vatan toprağına yakışır bir nesil yetiştirmek
en büyük sorumluluklarımızdan biri olsa gerek. Bununda olmazsa olmaz maddelerinden biri eğitim. Her
çocuk eğitimde eşit şartlara sahip olmalı derken bunun aslında böyle olmadığını hepimiz biliyoruz.
Maddi durumu yetersiz olan bir sürü ebeveyn ve bu eğitimlerden yoksun olan çok sayıda çocuğumuz var malesef.
Çocuklarımız ayaklarında aykkabı, üzerlerinde onları soğuktan koruyacak kıyafetleri ve hatta okulları olmadığı halde
taşıma yöntemleriyle o küçücük yaşlarına rağmen yatılı gittikleri okullarda göstermeye çalıştıkları üstün
mücadele ve başarılarıyla üzerlerine düşen görevleri minik bedenlerine rağmen fazlasıyla yapıyorlar.
Çocuklarımızın zor şartlar altında ki eğitim alanında ki heves ve coşkularını gördükçe onlara daha iyi
imkan ve olanakları sunmamız gerektiğini düşünüyorum.

Çocuklarımız üzerlerine düşen görevleri yaparken bizler de yaşamın toplumsal sorumluluklarını üstlenmeliyiz.
Bu düşünceyle dün akşam bir araya geldiğimiz arkadaşlarım Ufuk ACAR, Cemalettin CİVELEK ve ben neler yapa-
bileceğimizin detaylarını konuştuk. M. Kemal " ÇOCUKLUĞUMDA ELİME GEÇEN İKİ KURUŞTAN BİRİNİ EĞER KİTAPLARA VERMESEYDİM BUGÜN YAPABİLDİĞİM İŞLERİN HİÇBİRİNİ YAPAMAZDIM" diyor. " Çocukluğunda eline geçen iki kuruştan
birini kitaplara verdiği için 35 yaşında general, 40 yaşında başkomutan, 42 yaşında cumhurbaşkanı, 46 yaşında dilde reform yapabilen, tek reformist, 53 yaşında nutku yazan genç olarak tarihimize geçecektir Mustafa KEMAL"(İlknur GÜNTÜRKÜN
KALIPÇI).

Bundan hareketle "[ [color=red]HER ÇOCUĞUN BİR KİTABI VE GELECEĞİ OLMALI
[ isimli bir yardım kampanyası düzenlemeye
karar verdik.

Kampanyanın dün akşam ki bizde yaşattığı coşku ve azmi diğer arkadaşlarımızında duyacağını düşünüyor,
herkesin elinden geldiğince maddi-manevi bu kampanya ya destek vereceğini, yardımlaşmanın, paylaşımın en güzel örneklerinden birini yaşayacağımızı düşünüyorum. Bizlerin hissettiği coşku ve azmi aynı kararlılık ve duyarlılıkla
kampanyamıza tam destek verecekleri inancıyla başarıya ulaşacağımıza inanıyorum.

Kitap ve çocuk gibi en önemsediğim, böylesine güzel ve anlamlı bir yardım kampanyasında yer almaktan mutluyum.

Eğer sende bu alanda bir sorumluluğu paylaşmak istersen, gerçekten birşeyler yapmak istersen bizlere katıl ve kampanyamıza destek ol.

Yaşam kitapların içindeki sayfalarda, hikayelerde gizlidir. Gelin bu sayfalardaki hikayelerimizi beraber yazalım.

VAR MISINIZ?
[/color]Mine ERER

Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 23-10-2009 16:31
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: HER ÇOCUĞUN BİR KİTABI VE GELECEĞİ OLMALI"
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 12-11-2009 09:20
Kastamonu Cide de okulları eğitime elverişli olmadığı için derslerini sağlık ocağının binasında yapmakta olan çocuklarımız için okul binasının yıkılıp yenisini yapmak amacıyla Çataloluk derneği, binanın yeniden yıkılıp yapılması için çalışmalara başlamıştır.
Fun clup olarakta bu okulun Gönül Köşkü kütüphanesinin oluşturulması görevini talip olmuş bulunmaktayız.
Önümüzdeki dönemlerde organize bir şekilde kampanyayı sürdürebilmek için bir takım stratejiler düşündük, bunları sizlerle paylaşır sizlerinde düşünce ve eleştirilerini bilmek isteriz.
-Öncelikle bu kampanya için bir komisyon kurulmalı.
-Kitapların toplanacağı bölge ve adresler, kişiler belirlenmeli.
-Bir video yapılıp mümkün olduğunca geniş kitlelere izletilmeli.
-Bu videoda olması gereken görüntüler....
1-kampanyanın amacı
2-Eski okulun resimleri
3-Eğitimin verildiği yerin resimleri
4-Öğretmen,öğrenci ve muhtarın ihtiyaç ve eğitim zorluğunu belirten yazıları olabilir.
5-Kampanyaya destek veren kişiler ve kuruluşlar yazılmalı
6-Radyodan sık sık kampanya dile getirilmeli.. mesaj ve Ufuk Acar yolu ile..
7-Kitap toplama aşamasında çekilen resimler konulmalı
8-Yapılacak gece ile ilgili tanıtım ve davetiye eklenmeli...

Kampanyanın bu çerçevede yürütülmesi, desteklerinde tek bir video üzerinden yapılması, bilgi kirliliğinin oluşmasını önleyecektir. Bu anlamda hazırlanacak video ve slayt için her türlü öneri ve eleştirilerinize ihtiyacımız var.
Bu kampanyadaki amacımız, kişi isimlerini ön plana çıkarmak değil; Gönül Köşkü adıyla çocuklarımızın eğitim hayatlarına katkıda bulunabilmektir.

Bu kampanyada aktif görev almak isteyen arkadaşlar isimlerini buradan yazabilir.

Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 12-11-2009 13:18
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 19-11-2009 10:06
Atalarımız dostun özelliğini; r0;Dost bizi iyi yola öğütleyendir.r1; diye özetler. Kim ki bizi iyi, güzel ve doğru yola çağırır o dostumuzdur. O, başarımız ve mutluluğumuz için vardır. Hiçbir art niyet taşımadan, bizimle dostluğu paylaşır, bizi uyarır, acı da olsa bize doğruları hatırlatır her zaman: r0;Dost acı söyler.r1;

Hayat, paylaşıldığı ölçüde bir anlam kazanır, güzelleşir. Hayatın yükü paylaşıldıkça azalır.

Dostumuzla her şeyimizi, duygularımızı, düşüncelerimizi, hayata bakışımızı paylaşırız. Hayata aynı pencereden bakar, sözlerimizi ve davranışlarımızı hayatın güzelleşmesi adına dostluğun çatısı altında sürdürürüz.

r0;Dostr1;un dostluğu, dostu için gösterdiği özveriyle bir derinlik kazanır. Dost için yapılabilecek özverinin boyutunu şu sözle özetler atalarımız: r0;Dost için çiğ tavuk bile yenir.r1;

Dost için fedakârlığa katlanmayan insan nasıl dost olur? Nasıl dost kalabilir?

Sıkıntılı, problemli zamanlar, acılar dostun sözleri, davranışları ve sevgisiyle aşılabilir. Kara günlerimiz dostun eliyle aydınlığa dönüşür çünkü.

Kara günlerimiz, dostumuzun gerçekten dost olup olmadığını da ortaya çıkarır. Çünkü: r0;Dost, kara günde belli olur.r1;

Dostumuz, arkadaşımız diye nitelendirdiğimiz kimi insanların r0;kara günr1; sınavını kazanamadıklarında nasıl da üzülürüz! Yıllarca dost olduğunu zannettiğimiz kimi dostların, bize yalnızca dost gibi göründüklerini fark ederiz. Atalarımız böylesi dostları şöyle tanımlar: r0;Dost gibi görünür, düşman gibi bulunur.r1;

Güzel ve mutlu günlerimizde yanı başımızdaki kimi dostların, zorluklar karşısında bunaldığımız zamanlarda ortadan kaybolabileceğini hatırlatan atalarımız, bu konuyu şiirsel bir dille şöyle öğütler, ders verir: r0;Dost sanma şanlı vaktinde dost olanı. Bil gamlı vaktinde elinden tutanı.r1;

Dost görünün dostlara karşı, gerçek dost, r0;Dost yoluna postr1; olur. Dostluğunu yalnızca sözle değil, davranışlarıyla da ortaya kor. Dostu için canını dahi vermekten çekinmez.

Dost olmak, dost kalmak elbette kolay değil. Dost olmanın ve kalmanın bedelleri var. Bizim için fedakârlıkta bulunamayan, bizim nasıl dostumuz olabilir? Onu diğer insanlardan ayıran, onu bize dost kılan temel özellik fedakârlık gösterebilmesidir. Gerçek dosttan hiçbir zaman zarar gelmez. O, her yerde ve her zaman dostumuz olmanın gereği r0;dostçar1; davranır. Dostluğunu çıkarı için terk etmez, dostunu yalnız bırakmaz.
Gün Çatalolukta eğitim yapılamayan ilköğretim okulunun yenilenmesi için çaba harcayan Çataloluk Dernek bşk.sn.İbrahim Sargın ve ekibine destek olma günüdür.
04.04.2010 pazar günü Florya Belediye tesislerinde yeni okul yapımı için düzenlenecek organizasyona gönlümüzü koyup, dostlarımızın arkasında kalmayıp yanlarında olma günüdür.
Haydi dostlar dostluğumuzu bu güzel yüreklere dostlarımıza hissettirelim...

Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 19-11-2009 10:13
Özel Mesaj Gönder
DOLUNAY
Üye

Katılım Tarihi: 03.08.09
Mesaj Tarihi 19-11-2009 12:22
Yüreğine ve kalemine sağlık Cemalettin.

Söylediğin gibi gün; Ufuk ACAR ve İbrahim SARGIN IN içinde yer aldığı
böylesi güzel bir projeye destek olma günü dür.

Atılan ilk adımın devamının da başarı ve güzelliklerle dolu olacağını biliyorum.
Bizler her zaman sizlerin yanındayız.

Söylediğin gibi gün duyarlı olup kampanyaya tam destek olma Günü dür.
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 10.04.09
Mesaj Tarihi 19-11-2009 12:38
evet mukozacım bende aynen mineciğimin ve senin sözlerine çağrına sonuna kadar katılıyor ve birlikte olup kenetlenme vaktidir diyorum.. Bİzlerde fun clup olarak elimizden geldiği kadar sevgili İBRAHİM SARGIN'ın ve UFUK ACAR'ın yanında olup o minik yüreklerin gelecekleri için elimizden geleni yapmaya hazırız..

4 nisana kadar yapılcak çok işimiz var ozaman de hade birlik olma vaktismiley

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 01-12-2009 17:09
Sevgili arkadaşlar,
Gönül Köşkü kütüphanesinin ilk kitapları tarafımıza ulaşmıştır.
'HER ÇOCUĞUN BİR KİTABI VE GELECEĞİ OLMALI"kampanyasının açılışı, değerli yürek Atilla bey tarafından yapılmıştır.
Kendisine kampanyamıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı, bu kitapları okuyacak çocuklarımızın adına teşekkürlerimi sunarım.
Bu başlangıcın diğer güzel yüreklerinde desteğiyle mükemmel sonuçlar vereceği şimdiden ortadadır.
Bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim.

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-12-2009 11:19
Arkadaşlar elindeki kitapları muhafaza edecek yeri olmayan veya biran önce vermek isteyenler için Çataloluk derneği lokali müsaittir. Dernek adresini başkanımız İbrahim Sargın (DERSA) dan öğrenebilir veya adresinizi ve telefonunuzu tarafımıza özel mesaj atarsanız randevulaşıp adresinizden teslim alırız.
Bilgilendirmek isterim.

Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 08-12-2009 11:39
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 10.04.09
Mesaj Tarihi 08-12-2009 11:36
mukozacım canımcım benim kitaplarım çoktan hazır eee adreside biliyorsun yane nezaman gelirsen seve seve kitaplarımı okulumuz için seve seve teslim ederim..

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 08-12-2009 11:44
teşekkür ederim canım,
yüreğine sağlık, o zaman yarın İbrahim abi sana uğrarsa verirsin, uğrayamazsa ben gelir alırım..
Bu projeye verilecek destekler çok önemli, tüm yüreklerin desteğini bekliyoruz...

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 18-12-2009 09:08
Hz.Mevlana'dan
Eğitim: Gülleri yeşerten bahardır Mevlânâ insanın eğitilebileceği ve eğitimle ahlâkının ve davranışlarının güzelleşeceği inancındadır. Ona göre insan dünyaya ham olarak; ancak işlenmeye müsait kabiliyetlerle gelmiştir. Potansiyel bir güç hâlindeki bu kabiliyetler eğitimle ortaya çıkmaktadır. Başka bir ifade ile insanı olgunlaştırıp yüceltmek, karakterine şekil vermek eğitim sayesinde olacaktır. Eğitim, insanın can kaynağında arklar açma sanatıdır. Kişiyi iyiye ve güzele doğru harekete geçiren güç eğitimdir.Su bitkiye nasıl hayatiyet kazandırırsa, eğitim de insanın gerçek anlamda insan olmasını sağlar. Bu yönüyle eğitim, gülleri yeşerten bahardır.
(Bu yazıyı Diyanet 2007 Mevlana ekinde okudum ve sizlerle paylaşmak istedim.)

Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 18-12-2009 09:13
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 07-01-2010 10:23
Hazırlanan Cide Çataloluk okul projesi, Cide kaymakamlığı ve milli eğitim md. tarafından çok beğenilmiştir. Böyle güzel bir projeye tam destek vereceklerini bildirmişlerdir.
Böyle bir projeyi hazırlatıp, çocuklarımıza daha sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için çaba harcayan Çataloluk derneği Başkanı ve yönetim kuruluna başarılar diler.
Bu güzel kampanyalarında yanlarında olduğumu belirtmek isterim.

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: Florya'daki geceye geleceklerin listesi.
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 07-01-2010 15:08
Okul yapımı için düzenlenecek geceye katılacak arkadaşlar isimlerini buraya yazarsa, organizasyonu gerçekleştirecek dostlarımıza mekanın dizaynı ve yerleşim şekli konusunda bir ön fikir verir kanısıyla ilk açılışı yapıyorum.
hayırlı uğurlu olsun.

Cemalettin Civelek (Vatan37)

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Atlanilacak Forum:
FAN CLUB
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni Hatırla

Anket
12 EYLÜL 2010 TARİHLİ REFERANDUM DA YENİ DEĞİŞİKLİKLERE;

EVET

HAYIR

OY KULLANMAYACAĞIM

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Anlık Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

VATAN37
02/09/2010 09:57
Günaydın, mutlu sabahlar tüm dostlara

VATAN37
31/08/2010 09:02
Mutlu sabahlar, Segili dostum Acar doğum günün kutlu olsun. smiley

VATAN37
30/08/2010 10:31
Günaydın, milletimin Zafer bayramını kutlarım. İyi haftalar...

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

SPONSORLAR
Yeni Üyelerimiz
derya37

Katılım tarihi
August 28 2010 10:54:17
lazi_olimbera

Katılım tarihi
July 26 2010 00:02:02
havva

Katılım tarihi
July 21 2010 03:03:17
mkaydemir

Katılım tarihi
July 18 2010 03:24:47
hasan

Katılım tarihi
July 14 2010 16:56:23
Bugün Doğan Üyeler
cideli-sevcan
mert
Günlük Burcunuz

UFUK ACAR © 2007 - Tüm Hakları UFUK ACAR Adına Kayıtlıdır..