UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi
Arama   
MENÜ
ANASAYFARESİM GALERİSİVİDEOLARBASIN & MEDYAHABERLERFORUMDOWNLOADZİYARETÇİ DEFTERİİLETİŞİMŞİFRE YOLLAAramaDavet EtAnı DefteriResim GönderHaber Ekle
Rasgele Fotoğraf
DUYURULAR
TÜM DUYURULAR BU PANODAN DUYURULACAKTIR

HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 9-11 ARASI 93.3 RADYO K FREKANSINDA UFUK'UN GÖNÜL KÖŞKÜNDE BULUŞALIM.

Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Eylül bebek hoşgeldin..
Gönül Köşkünün Yıllı...
Güne Zinde Başlamak ...
GÜNAYDINLAR.
merhabanın anlamı
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
GÜNLÜK YOKLAMA [428]
Hikayeyi geliştir... [109]
GÜNAYDINLAR. [108]
Gönül Köşkünün Yı... [104]
GÖNÜL KÖŞKÜ [58]
En Son İnceleme
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
Rastgele Video
Rastgele Video
ZİRVEDEKİLER
1- CENGİZ SELİMOĞLU
BİR OF ÇEKSEM

2- VOLKAN KONAK
MİMOZA ÇİÇEĞİM

3- DAVUT GÜLOĞLU
KOPALIM BARİ

4- HASAN YILMAZ
ÇAK

5- GÜLSEREN GÜL
BEYAZ MENDİL

6- YAVUZ KESEPARA
KAPKAÇ

7- HÜLYA POLAT
NERDEN GÖRDÜM

8- YASEMİN YILDIZ
YILDIZLARA SORDUM

9- RECEBİM
YOK ETTİLER

10-BİZİM GÖNÜL
ZAMAN ÖYLE BİR ZAMAN

İstatistik Durumu
Çevrimiçi Misafirler: 2
Çevrimiçi Üyeler:
ÇEvrimiçi Üye Yok

Kayitli Üyeler: 594
En Yeni Üyemiz: derya37

Bugunkü Ziyaret: 615
Online Üye Sayisi: 2
Max. Online Rekor: 33
Max. Günlük Rekor: 1116
Dünkü Ziyaret: 316
Aylık Ziyaret: 1763
Tüm Kullanicilar: 166147

Son 24 Saat Analiz:

En Çok Mesaj
VATAN37 904
yabangulum 632
GLBHR 561
Birsen 289
34SRD81 261
AYISIGI 236
metamorfoz 229
baskan 143
kestane sekeri 138
HZN 137
toprak37 129
findikkurdu 99
serife 82
UFUK ACAR 76
ebru 74
35ali61 64
salih37 38
Dj_yusuf 37
kardelen 33
ayse 33
Başlığı Görüntüle
UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi | FAN CLUB ÜYELERİ | SERBEST KÜRSÜ BÖLÜMÜ
Yazar 2010 Fun clubun günlüğü
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Nereden: İSTANBUL/ÇAMLICA
Katılım Tarihi: 03.10.07
Mesaj Tarihi 20-01-2010 10:02
13 Ocak 2010 Çarşamba saat 18.05 Zeynep Ceren Civelek dünyaya merhaba dedi.

Mutluluğun yolu sevmekten geçer.Ben seviyorum ya sen ?
Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: 2010 Fun clubun günlüğü
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Nereden: İSTANBUL/ÇAMLICA
Katılım Tarihi: 03.10.07
Mesaj Tarihi 20-01-2010 10:03
04.01.2010 Pazartesi Cide Çataloluk okul yapımı için proje onaylanıp kampanyaya start verildi. Hayırlı olsun.

Mutluluğun yolu sevmekten geçer.Ben seviyorum ya sen ?
Cemalettin CİVELEK
Düzenleyen: VATAN37 Düzenleme Tarihi: 20-01-2010 10:14
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 18.08.09
Mesaj Tarihi 20-01-2010 10:12
abicim sanırım projenin onay tarihinde bir yanlışlık var
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 10.04.09
Mesaj Tarihi 23-02-2010 12:07
Sevgili günlük; valla bu sene çok hızlı geçiyor hatta okadar hızlıki bazen boş oturduğum halde bu hıza yetişemediğim anlar oluyor.. Biliyormusun dün aybalam yeni işine başlamış gayette güzel geçmiş ohh ohh.. onun haricinde neler olmuyorkii bir pazar günü maceramız vardiki sorma gitsin ay ne komik bir gündüüsmiley) yazacaktım ama fazcaydımsmiley)
Yaa bu havalar nezaman ısından sevgili günlük hee valla donuyorum yaasmiley( bu sene bir ısınamadım gitti acaba kan seviyem iyicemi düştü.. Kan demişken az önce radyoda acil bir hasta için kan anansu yapıldı.. Siyami ersekte şuan ameliyathanede olan bir hasta arkadaşımız için 0RH+ dedi bende durdum çünki o kan grubu benim oan orda olup kan vermeyi okadar çok istedimki ama ben kan veremiyorum biliyormusun günlük.. Çünki bendeki kan seviyem normalin çokçok altında zaten üşümelerimin fazla olmasıda bu yüzden.. Neyse ama bol bol dua ettim rabbim onun ve tüm hastaların ve en önemlisi kürşatımın yardımcısı olsun acil şifalar versin..

neyse günlük hadi bende gidem kimsecikler yok zaten merak etma da ara ara gelir yoklarım burayı hadi seni kocaman öptüm görüşmek üzere... mucuk mucuksmiley)

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Düzenleyen: yabangulum Düzenleme Tarihi: 23-02-2010 12:07
Özel Mesaj Gönder
kestane sekeri
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 18.08.09
Mesaj Tarihi 23-02-2010 20:49
Merhaba günlük;
Bugün sana bişeyler yazıp en azından sizlerden uzak kaldığım sürelerin özlemini azaltmak istedim.22.02.2010 da başladığım yeni işimde bugün 2. günümdü.Allah'a çok şükür şuana kadar negatif giden bir durum yok.Arada istenilen numarayı veya istenilen kişiyi bulmakta afallayıp kalsamda yine de herşey güzel. 5 tane müdürüm var benim için asıl olan onların görüşmelerini geciktirmemem ve onu da elimden geldiği kadar ertelememeye çalışıyorum.Sabah 7:30 da işimin başında olup akşam 18:30 da mesaim bitiyor ama nedense erken gidip geç çıkmaktan şikayetim yok smiley) Birçok yeni yüzle beraber çalışıyorum vehergün en az 2 sinin adını öğreniyorum en sonunda avazım çıkana kadar bağıracam yaka kartı takın diyeee smiley)) Orda radyoyu dinleyemiyorum hatta ve hatta telefonumu da elime aldığımı söyleyemem smiley telefonumu elime almıyorum çünkü ilk günden telefona yoğunlaşmak istemiyorum kendimi şirketin telefonlarına feda ediyorum smiley) Neysee ben sizleri unutmuyorum her daim aklımdasınız unutmayın smiley)
İlk gün mesajlarıyla yanımda olan ve bana çok büyük moral veren ablalarıma ve abilerime kısacası ufukacar.com fun clüp ailesine teşekkür ediyorum hepinizi seviyorum Beni Unutmayınnn unutursanız ağlarımmmm smiley kendinize iyi bakın Allahıma emanet olun
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 10.04.09
Mesaj Tarihi 24-02-2010 10:27
Sevgili günlük
aybalam gelmiş buralara bişeyler yazmış ve yeni işyerinde bu denli mutlu olması uyum sağlarken yabancılık veya zorluk çekmemesi beni çok mutlu etti.. Ama aybalam zaten gerçektende benim huylarımı taşıyorsa asla zorluk çekmiyeceğinden helde insanlarla iletişim konusunda kendisini çok sevdireceğimden eminimsmiley) balımmm zuzuumm sen sen gibi ol herzaman kazanırsın bebeğim..
Akşam kürşatımın yanındaydım herşeye rağmen gülmesş yada kendini zorlaması beraber gülüp eğlenmek o acının içinde bana bile moral oluyor herkeze olduğu gibi.. Zaten herşeyin kaynağı yürekte yaşanan gerçek sevgi ve paylaşım değilmidir. Ve insanı insan yapan gerçek özdeğerler değilmidir.. Bİz sütlü nescafe içince bizi kıskandı oda içti bizimle aldığı biryudum yediği bir lokmayı bile görmek hele bunu kendisinin isteyerek yapması bizleri onu seven yürekleri nekadar mutlu ediyor günlük anlatamam.. Keşke şöyle bir imkanım olsaydıda ömrümden ömür verebilsem kürşatıma.. Dencek tek birşey var kurban olduğum rabbimden ona ve tüm acil hastalar için rabbimden herzaman olduğu gibi sadece ondan acil şifalar diliyorum.. Biz bu kanser illetinden nenemi kaybettik ve kürşatımda 11 senedir helede son 2 senedir bu illetle mucadele ediyor.. Rabbim tüm hastaların yar ve yardımcısı olsun.. İşte böyle günlük herzaman dediğim tek birşeyi son nefesime kadarda söylerim gerçek sevgi gerçek değerler bana yakın olsun yapmacık sahteler değil.. Dostumun gerçek sıcak dost elini yüreğimde hissetmek isterim ve burdaki güzel yüreklerinde öyle olduklarını biliyorum.. Çünki bunu yüreğimde hissediyorum.. Bizler insan oğlu denen canlılar hep bir felsefem vardır uyduğum ve tek olmasını istediğim şey; ya olduğumuz gidi görünelim yada göründüğümüz gibi olalım inanın ozaman herğaylaşım her yürek çarpışı ve sevinci üzüntüsü kısacası hayata dair ne varsa yaşanacak herşey daha içten daha samimi daha yürekten oluyor..

Evet birbirinden harika yürekler bir nefes alıp düşünelim bu yalan dünyada bizlere asıl önemli olan şey nedir düşünelim.. Ben benim için olanı söyliyim en başta kurban olduğum ailem sonrası sülalem ve dostlarım sağlıcakla mutlu kalın..smiley)

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Düzenleyen: yabangulum Düzenleme Tarihi: 24-02-2010 10:28
Özel Mesaj Gönder
Atlanilacak Forum:
FAN CLUB
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni Hatırla

Anket
12 EYLÜL 2010 TARİHLİ REFERANDUM DA YENİ DEĞİŞİKLİKLERE;

EVET

HAYIR

OY KULLANMAYACAĞIM

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Anlık Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

VATAN37
02/09/2010 09:57
Günaydın, mutlu sabahlar tüm dostlara

VATAN37
31/08/2010 09:02
Mutlu sabahlar, Segili dostum Acar doğum günün kutlu olsun. smiley

VATAN37
30/08/2010 10:31
Günaydın, milletimin Zafer bayramını kutlarım. İyi haftalar...

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

SPONSORLAR
Yeni Üyelerimiz
derya37

Katılım tarihi
August 28 2010 10:54:17
lazi_olimbera

Katılım tarihi
July 26 2010 00:02:02
havva

Katılım tarihi
July 21 2010 03:03:17
mkaydemir

Katılım tarihi
July 18 2010 03:24:47
hasan

Katılım tarihi
July 14 2010 16:56:23
Bugün Doğan Üyeler
cideli-sevcan
mert
Günlük Burcunuz

UFUK ACAR © 2007 - Tüm Hakları UFUK ACAR Adına Kayıtlıdır..