UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi
Arama   
MENÜ
ANASAYFARESİM GALERİSİVİDEOLARBASIN & MEDYAHABERLERFORUMDOWNLOADZİYARETÇİ DEFTERİİLETİŞİMŞİFRE YOLLAAramaDavet EtAnı DefteriResim GönderHaber Ekle
Rasgele Fotoğraf
DUYURULAR
TÜM DUYURULAR BU PANODAN DUYURULACAKTIR

HAFTA İÇİ HERGÜN SAAT 9-11 ARASI 93.3 RADYO K FREKANSINDA UFUK'UN GÖNÜL KÖŞKÜNDE BULUŞALIM.

Forum Başlıkları
En Yeni Başlıklar
Eylül bebek hoşgeldin..
Gönül Köşkünün Yıllı...
Güne Zinde Başlamak ...
GÜNAYDINLAR.
merhabanın anlamı
En Fazla İlgilenilen Başlıklar
GÜNLÜK YOKLAMA [428]
Hikayeyi geliştir... [109]
GÜNAYDINLAR. [108]
Gönül Köşkünün Yı... [104]
GÖNÜL KÖŞKÜ [58]
En Son İnceleme
Bu paneli sadece üyelere görüntüleyebilir yada henüz bir içerik eklenmemiş olabilir.
Rastgele Video
Rastgele Video
ZİRVEDEKİLER
1- CENGİZ SELİMOĞLU
BİR OF ÇEKSEM

2- VOLKAN KONAK
MİMOZA ÇİÇEĞİM

3- DAVUT GÜLOĞLU
KOPALIM BARİ

4- HASAN YILMAZ
ÇAK

5- GÜLSEREN GÜL
BEYAZ MENDİL

6- YAVUZ KESEPARA
KAPKAÇ

7- HÜLYA POLAT
NERDEN GÖRDÜM

8- YASEMİN YILDIZ
YILDIZLARA SORDUM

9- RECEBİM
YOK ETTİLER

10-BİZİM GÖNÜL
ZAMAN ÖYLE BİR ZAMAN

İstatistik Durumu
Çevrimiçi Misafirler: 3
Çevrimiçi Üyeler:
ÇEvrimiçi Üye Yok

Kayitli Üyeler: 594
En Yeni Üyemiz: derya37

Bugunkü Ziyaret: 616
Online Üye Sayisi: 3
Max. Online Rekor: 33
Max. Günlük Rekor: 1116
Dünkü Ziyaret: 316
Aylık Ziyaret: 1764
Tüm Kullanicilar: 166148

Son 24 Saat Analiz:

En Çok Mesaj
VATAN37 904
yabangulum 632
GLBHR 561
Birsen 289
34SRD81 261
AYISIGI 236
metamorfoz 229
baskan 143
kestane sekeri 138
HZN 137
toprak37 129
findikkurdu 99
serife 82
UFUK ACAR 76
ebru 74
35ali61 64
salih37 38
Dj_yusuf 37
kardelen 33
ayse 33
Başlığı Görüntüle
UFUK ACAR | Resmi Web Sitesi | FAN CLUB ÜYELERİ | SERBEST KÜRSÜ BÖLÜMÜ
Yazar 04 Nisan gecesine katılacakların listesi..
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Nereden: İSTANBUL/ÇAMLICA
Katılım Tarihi: 03.10.07
Mesaj Tarihi 10-03-2010 10:52
04 Nisan 2010 pazar günü Cide Çataloluk derneğinin Florya belediye tesislerinde düzenlenecek geleceğimizin teminatı çocuklarımız için yapılacak yeni okul binası için geceye katılacak Fun Clup dostları isimlerini buraya ekleyebilirler..

1- Vatan37
2- Ayışığı
3- Mine
4- Mine eşi
5- Yıldız
6- Yıldız eşi
7- Rüzgar3737
8- Yabangülü
9- Yasemin
10-Ayşe Kaya
11-karadeniz55
12-Nevbahar
13-Nevbahar eşi
14-Birsen
15-Ayşe37
16-Ebru
17-İbrahim
18-Dersa
19-34SRD81
20-Başkan
21-Hüseyin Karadeniz
22-Erol Şahin

Mutluluğun yolu sevmekten geçer.Ben seviyorum ya sen ?
Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Yazar RE: 04 Nisan gecesine katılacakların listesi..
GLBHR
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 22.08.07
Mesaj Tarihi 10-03-2010 17:55
Sevgili şabanım; her zamanki gibi öncülüğünü takdir ediyorum. Ama bir sorum olacak. Katılcaz katılcaz diyozda. İster katılalım ister katılmayalım bir bilet alcaz bu boynumuzun borcu. Da sorun şurda şimdi ben dedim bilet istiyom. NErden temin etcem. Bu paylaşılsın isterim şabanım. Sen bize bu konuda köprü olurmusun. Ben diyorum ki bu bizim ticari plaka varya damat ferit hani (34SRD81) o nasılsa istanbul kazan o kepçe dolanıyo. Diyomki fun clup para toplama yerleri belirlesin. mesela anadolu yakasında fundanın mekan hani varya bizim semra hoca yabani insana sokulmayan şey hıh işte o sen menekşe diyon. Onda toplansın. avrupa yakasıda serdarda. Sonra bu damat ferit toplanan paraları belirlenen bir gün temsili olarak radyoya götürsün. Ufuk kısa bir yayına alsın. Ufukacar.com fun clup adına toplanan para taktim edilsin. biletlerimiz ayrılsın. Ayrıca fun clup un orda olmasının bir amacıda manevi destek o nedenle tam kadro orada bulunabilmek adına fun clup e bilet fiyatı indirimi yapılabilirmi? o zaman fun clup tam kadro orada olabilir ve biz kitap kampanyamızıda paylaşabiliriz. bize iki masa olsa yeter. Sevgili dernek başkanım İbrahim Sargın ne dersin smiley

İçindeki özlemdir memleket,ulaşırsan tüm saf duyguların kaybolacakmış kadar da çekicidir.
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 10-03-2010 18:21
Güzel dostum Yıldız,
Paraların belirli yerlerde toplanma fikri olabilir. 34SRD81 de güvenilir, doğru kişi olabilir smiley.. Gerçi gelecek dostlarımız adını rezervasyon yaptırırsa biletini gecedede alabilir.. Ama önceden ücretler toplanırsa paranın sıcaklığı ile organizasyonu yapan dostlarımız daha motivasyonlu çalışabilir..
Biletlerin indirimine gelince hayır işidir, gönül işidir, dostların paylaşıma imza atması onuru var sonunda, bu kadar manevi güzellikler için bilet fiyatı yüksekmi sence ?
Her şey gönlünüzce olsun..

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 10.04.09
Mesaj Tarihi 10-03-2010 18:54
baharım ilk sözüm sana balım ben yabangülü lğtfen başka takı takılıp eklenmasin bana yani semraydı oydu buydu şuydusmiley) ikincisi ben kimseden para toplamam öyle bir talebim olmadı olamazda.. Ve mukozacım biz az önce baharında olduğu toplu msn konuşması yaptık tamam b8u gönül işi ama bırakında herkez kendi gönlüne göre haraket etsin dime canımm.. Çünki hayat şartları biraz hatta çok zor ve bikaç arkadaş bu şartlarda gelemiyceklerini söylediler neyse bu konuşmaları bahar nasılsa aktarır sana.. Ama Şu olabilir biz kendi aramızda kim nekadar gönlünden ne koparsa yardımında bulunsun topluca verelim birlik beraberliğimizi o şelikde gösterelim illa orda bulunmamız şart değil sanırsam olmadı hep biyerde toplaşıp buluşuruz. Ve son bişey ben aylar öncesinden kitaplarımı hazırladım bile bi ara yolunuz düşerse bunları benden alırsanız sevinirim umarın okulun hayrına yararına olur.. Neyse geri kalan paylaşımlarımızı dediğim bgibi bahar nasılsa sana aktarır olmadı konuşmamızı mail olarakta atabilirim sana sende orda herkezin fikrini görmüş olursun canımcımsmiley) rabbime emanetli olun kendinize cici bakın...

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Özel Mesaj Gönder
GLBHR
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 22.08.07
Mesaj Tarihi 10-03-2010 21:48
Yabangülü hababam da yaban karakteri yoktu ama kitabı yeniden yazdığımızı düşünürsek sen yaban olarak kalabilirsin. Gelelim kampanyaya. Bu forumun özellikle paylaşılmasını istedim çünkü kampanyada fun clup özellikle gönül köşkü kütüphanesinde aktif bir birliktelik sunma çabasında. Durum bu olunca da okul kampanyasında birlik ve beraberliğin örneğini göstermek tabiki tek yönde bir hareketle ortaya konulur. Gecenin bilet fiyatı Ufuk Acar ın kendine has bir gecesi olmuş olsa idi başka sonuçlar doğururdu. Ancak gece ÇADER derneği yönetim kurulunun düzenlediği bir gecedir. Fun clup un tamamının orada bulunabilmesi için gerekli esnekliği sağlayabilecek mercii de ÇADER yönetim kuruludur. İnsiyatif Çader indir. BEnim şahsi görüşüm ilk konu başlığındada belirttiğim gibi kim ne yapabiliyorsa fun clup adına bir arkadaşımızın tekelinde toplanılması sağlanmalı ve radyo da bize özel bir kaç dakika ile destek radyodan duyurulmalı. Bunun iki önemi olacaktır. Birincisi birlik ve beraberlik kişilere duyrulacak.İkincisi ÇADER fun clup e ne kadar kontenjan ayırabileceğini daha rahat kestirmiş olacaktır. Ben gelerek yapacağım masrafı bile yardım adına yollamaya hazırım ki benim adıma orda temsilci fun clup un bulunması bile beni mutlu eder. Kitaplar konusunda benimde kitaplarım hazır. Aslında en güzeli geçerken halil abinin benden bunları alması ama dur bakalım organizasyon yaparız. Ayrıca el ilanları basıldığına göre ve istanbulda kim nerde siz daha iyi bildiğinize göre fun clup e de el lanı oluşturulursa çevresine konuyu anlatılması daha kolay olacaktır. Bu anlamdada fun clup çalışmış olacaktır. KAtkı katkıdır her ne şekilde olursa olsun. BEn güzel bir organizasyon yapabileceğimize güveniyorum.

İçindeki özlemdir memleket,ulaşırsan tüm saf duyguların kaybolacakmış kadar da çekicidir.
Özel Mesaj Gönder
yabangulum
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 10.04.09
Mesaj Tarihi 11-03-2010 00:49
gülüm baharım tamam hababam sınıfı yenşden yazılsın hem biz 80 li değil 2000 li versiyonuz eeee ozaman bende hababamın yabangülüsüsmiley)) canım hep şunu söyledim öyle bir kampanyaya baş koyulduki rabbimden tek dileğim öncelikle bu kampanyada büyük emeği geçenleri rabbim utandıramasın ve alınlarının aklarıyla çıkmayı nasip etsin.. Bizlerde funlar olarak manende olsa gücümüzün yettiği kadarda maddi olarak herzaman işin içindeyiz ve birlik beraberlik içersindeyiz.. 4 nisan gecesine az kaldı benim bazı şeyleri dile getirmekdeki maksat ise istiyorumki funlar olarak tam kadro orda olalım neyse bunları konuştuk ilerleyen günler içersindede tekrar konuşuruz..
Son Sözüm sevgili ibrahim abim başta olmak üzere ve Acarcığımız ve diğer emeği geçen tüm harika yüreklere ben yürekten teşekür ediyorum ve güzel rabbim yar ve yardımcıları olsun diyorum...

YABAN_GÜLÜM

Ya olduğun gibi görün...Yada göründüğün gibi ol.. Yani kısacası herzaman sadece kendin ol....(uzunca bir süre yokum arkadaşlar )
Özel Mesaj Gönder
VATAN37
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 11-03-2010 11:55
Dostlarım,
Okul için yapılacak gecenin biletleri şu dönemde çoğu dostumuzun bütçesini zorlayabilir. Tabiki şehir dışından gelecek dostlarımız daha fazla özveri ve masraf yapacaktır. Bunda hemfikiriz..
Ne varki bu organizasyonun amacı okula bir miktar maddi katkı sağlayabilmektir. Bu tür organizasyonlar gönül işi olduğu için gönlümüzü birazcık geniş tutmak ister.
Aklıma şimdi bir bayram namazı yardım talep eden imamın sözleri aklıma geldi. 'Şimdi sizler yardım için gönlünüzü kabartacaksınız daha sonra namazdan sonra şeytan kalbinize girip cüzdanınızdan küçük paraları aramaya başlatacaktır' dedimya hakikaten bu rakamların zorlayacağı arkadaşlarımız aramızda olabilir, bu arkadaşlarımızda çevresinde nazı geçtiği arkadaş,komşu, akrabalarından konudan bahsedip kampanyaya karınca kaderince katkıda bulunabilir. Dedimya bu iş gönül işidir. Bizim o gece orda olmamız birlikteliğimiz adına önemlidir. Biz o gece orda olarak dostluğumuzun sadece muhabbet ve yeme içmeden ibaret olmadığını göstermeliyiz. Zaman bu sosyal projede kol kola olma zamanıdır.
Hadi bu ay özel harcamalarımızı biraz kısalım ve o gece eksizsiz tam kadro yoklamaya katılalım...
Fun Clup e yakışan budur diye düşünüyorum. Tüm dostlarım bu yüreğe sahiptir.

Cemalettin CİVELEK
Özel Mesaj Gönder
Atlanilacak Forum:
FAN CLUB
Kullanıcı Adı

Şifre

Beni Hatırla

Anket
12 EYLÜL 2010 TARİHLİ REFERANDUM DA YENİ DEĞİŞİKLİKLERE;

EVET

HAYIR

OY KULLANMAYACAĞIM

Ankete katılabilmek için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Anlık Mesajlar
Mesajınızı gönderebilmeniz için üye olmanız yada üye girişi yapmanız gerekmektedir.

VATAN37
02/09/2010 09:57
Günaydın, mutlu sabahlar tüm dostlara

VATAN37
31/08/2010 09:02
Mutlu sabahlar, Segili dostum Acar doğum günün kutlu olsun. smiley

VATAN37
30/08/2010 10:31
Günaydın, milletimin Zafer bayramını kutlarım. İyi haftalar...

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

nazom65
30/08/2010 09:22
slm herkese

SPONSORLAR
Yeni Üyelerimiz
derya37

Katılım tarihi
August 28 2010 10:54:17
lazi_olimbera

Katılım tarihi
July 26 2010 00:02:02
havva

Katılım tarihi
July 21 2010 03:03:17
mkaydemir

Katılım tarihi
July 18 2010 03:24:47
hasan

Katılım tarihi
July 14 2010 16:56:23
Bugün Doğan Üyeler
cideli-sevcan
mert
Günlük Burcunuz

UFUK ACAR © 2007 - Tüm Hakları UFUK ACAR Adına Kayıtlıdır..